Ο παιχνιδιάρης, ενθουσιώδης και... «φεύγας» Άρης στον Τοξότη

Πώς να διατηρείς το ενδιαφέρον αυτού του Άρη ζωντανό και πώς τον κάνεις να μείνει σε ένα μέρος ή σχέση;

Ο παιχνιδιάρης, ενθουσιώδης και... «φεύγας» Άρης στον Τοξότη

Ήρθε λοιπόν η στιγμή για να μιλήσουμε και για τον Άρη στον Τοξότη. Να τον παινέψουμε για τα θετικά του και να τον μαλώσουμε για τα αρνητικά χαρακτηριστικά του και πίστεψέ μας και τα δυο τα έχει μπόλικα.

Λοιπόν, ξεκινάμε:

1. Είναι ευχάριστος και πολυπράγμων! Όταν βρίσκεσαι σε παρέα και κάποιος έχει Άρη στον Τοξότη, η ώρα θα περάσει ευχάριστα, με γέλιο κι ένα σωρό κουβέντες γύρω από θέματα που ούτε μπορούσες να φανταστείς! Μα πώς μπορεί κανείς να έχει δοκιμάσει τόσα διαφορετικά πράγματα στη ζωή του;

2. ...Και κάπου εδώ, αχνοφαίνεται το πρόβλημα: Ο Άρης στον Τοξότη αρέσκεται στον να δοκιμάζει τα πιο απίθανα πράγματα, να ανακατεύεται με πολλά και... να μην τελειώνει τίποτα! Ρώτα τον πόσα χόμπι παράτησε, πόσα πράγματα έχει αφήσει ατελείωτα στο σπίτι ή στη δουλειά του. Θα εκπλαγείς!

3. Θυμώνει εύκολα, αρπάζεται, η υπομονή του εξατμίζεται σε μηδενικό χρόνο, αλλά αν βρει έναν τρόπο να εξωτερικεύσει όλη την πίεση που αισθάνεται, όλα θα πάνε καλά. Καλό θα είναι, όσοι έχετε Άρη στον Τοξότη, να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό ή έστω να αφιερώνετε κάποια λεπτά της ημέρας σε μια ενασχόληση που να έχει να κάνει με κίνηση ή άσκηση. Θα δείτε ότι θα σας βοηθήσει πολύ και θα σας καθαρίσει το πολύβουο μυαλό σας!

4. Είναι εξαιρετικά ενθουσιώδης, πειστικός και έχει τη δύναμη να σε παρασύρει στον χείμαρρό του! Να ξέρεις ότι πιο πολύ τον ενδιαφέρει να βρει κοινό να τον ακολουθήσει στα πλάνα του, παρά να τα υλοποιήσει πραγματικά!

5. Και να πάλι το μικρό προβληματάκι: Εσύ θα αισθανθείς πίεση, τόσο για να πιστέψεις στο μεγάλο του όνειρο, όσο και για να τον ακολουθήσεις, εκείνος όμως μπορεί να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, όταν το ενδιαφέρον του... εξατμιστεί!

6. Κι ερχόμαστε στο μεγάλο και άλυτο μυστήριο: Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον αυτό του Άρη ζωντανό; Πώς τον κάνεις να μείνει σε ένα μέρος, αφοσιωμένος σε μια σχέση, σε ένα στόχο; Η απάντηση είναι απλή, όσο και απίθανα δύσκολη: δεν τον κρατάς, όχι με τη δική σου θέληση τουλάχιστον! Ή θα μπεις στον κόπο να του ερεθίζεις το ενδιαφέρον σχεδόν καθημερινά ή θα ακολουθήσεις την πορεία του κι όπου σας βγάλει ο δρόμος!

Διάβασε επίσης: Άρης στον Τοξότη: Ποια ζώδια θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα;

Τι φέρνει στην Ελλάδα ο Άρης στον Τοξότη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved