Αν έχεις ραντεβού με αυτά τα 4 ζώδια, θα «φας το στήσιμο» του αιώνα!

Ετοιμάσου να περιμένεις με τις ώρες...

Αν έχεις ραντεβού με αυτά τα 4 ζώδια, θα «φας το στήσιμο» του αιώνα!

Έχει συμβεί και σε σένα, στάνταρ! Έχεις κανονίσει να συναντηθείς με φίλο/η ή με ερωτικό σύντροφο και σε έχει στήσει. Τον/ην περιμένεις για ώρα και δεν σε παίρνει καν τηλέφωνο. Η ατάκα "στο δρόμο είμαι, έρχομαι σε 5 λεπτά" κι ας είναι ακόμα στο μπάνιο τους, φτιάχνουν τα μαλλιά τους ή περιφέρονται δεξιά κι αριστερά γιατί δεν έχουν αποφασίσει τι να φορέσουν είναι συνηθισμένη, σε περίπτωση που τους τηλεφωνήσεις για να δεις πού βρίσκονται.

Για πάμε να δούμε, ποια ζώδια είναι αυτά που, δεδομένα, θα σε στήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή του ζωδίου αυτού αποσπάται διαρκώς. Μπορεί να μιλάει στο τηλέφωνο για ώρες και να ξεχάσει ότι έχει ραντεβού μαζί σου. Ή κι αν ακόμα το θυμηθεί, να χάσει την αίσθηση του χρόνου και να πρέπει να τρέξει τελευταία στιγμή για να κάνει μπάνιο, να ξυριστεί, να κάνει αποτρίχωση, να φτιάξει μαλλί κτλ κτλ. Και όταν τον ρωτήσεις πού είναι, να σου πει "σε τρία λεπτά φτάνω" και να είναι μέσα στη μπανιέρα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θα αργήσει, αλλά θα το κάνει λίγο επίτηδες. Κι αυτό γιατί θέλει να κάνει... μεγαλοπρεπή είσοδο. Να τον κοιτάξουνε όλοι, να τον περιμένουν σαν θεό και να τον θαυμάσουν. Είναι αυτό που λέμε attention freak και θα χρησιμοποιήσει και το στήσιμο ως δείγμα της... υπεροχής του.

ΖΥΓΟΣ

Δεν έχεις ιδέα πόση ώρα παίρνει σε έναν/μια Ζυγό να ετοιμαστεί. Αν δεν είναι άψογος εμφανισιακά και να μοσχοβολά από το χιλιόμετρο, από το σπίτι του δεν θα βγει. Ο Ζυγός είναι περίεργος σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του. Και αναποφάσιστος επίσης. Μέχρι να κατασταλλάξει στο τι θα φορέσει... θα έχει ξημερώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον χρόνο, οπότε δεν θέλει και πολύ για να σε στήσει. Δεν το κάνει επίτηδες. Απλώς είναι λίγο χαμένος στο διάστημα και το μυαλό του τις περισσότερες φορές απασχολείται με χιλια δύο πράγματα ταυτόχρονα, εύκολα διασπάται και του ξεφεύγει αυτή η "μικρή λεπτομέρεια" ότι έχει ραντεβού τάδε ώρα.

Διάβασε επίσης:

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Δεν διαφέρουν και τόσο όσο μπορεί να πιστεύεις...

Γι' αυτόν τον λόγο θα σε κατακρίνει το κάθε ζώδιο

Οι 4 μεγαλύτεροι υποκριτές του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved