Οι 4 μεγαλύτεροι υποκριτές του ζωδιακού!

Τους «καρφώνουμε» και σου λέμε και τον λόγο

Οι 4 μεγαλύτεροι υποκριτές του ζωδιακού!

Σε έναν κόσμο όπου σε γενικά κυριαρχεί το ψέμα και οι υποκρισία, είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους ειλικρινείς και άμεσους. Συνήθως οι περισσότεροι προσποιούνται, παίζουν έναν ρόλο που είναι αρεστός στους πολλούς, ώστε να καταφέρουν ό,τι έχουν βάλει ως στόχο ή να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους, αφού πέφτουν σε αυτούς που δε θέλουν να αποδεχτούν την πραγματικότητα.

Έτσι και στην αστρολογία! Υπάρχουν ζώδια που αδυνατούν να πλασάρουν έναν άλλον εαυτό, από εκείνον που είναι και άλλα που βάζουν κάτω και τον καλύτερο ηθοποιό!

Ποια είναι;

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι γνωστός για τις παραπλανητικές του ικανότητες. Του είναι εύκολο να υποκρίνεται τον αθώο, τον αγαθό, τον λίγο χαζούλη γιατί έτσι γίνεται αμέσως συμπαθής και φυσικά δεν τον υπολογίζει κανείς σαν αντίπαλο. Ωστόσο, μόνο αυτό δεν είναι. Μπορεί να δείχνει UFO, όμως αντιλαμβάνεται διαισθητικά τι συμβαίνει γύρω του και παίρνει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Εκτός αυτού, δε θα διστάσει να τη φέρει σε κάποιον, αν τον θεωρήσει "απειλή" κι ανάθεμα αν τον πάρει χαμπάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος το παίζει cool και χαμογελαστός, όμως είναι ένας ρόλος που παίζει, προκειμένου να κρύψει τη νευρικότητά του ή να προσεγγίσει κάποιον/α και να του αποσπάσει πληροφορίες ή μυστικά. Ορισμένες φορές θα το παίξει χαζός (και μπορεί να πείσει, αφού είναι τόσο έξυπνος), άλλες, πάλι, αδιάφορος ή ότι κάτι του είπαν και θέλει να διασταυρώσει, αν ισχύει, γι' αυτό ρωτάει. Ένα είναι σίγουρο, αν σου πει "αλήθεια σου λέω" να ξέρεις ότι είναι ψέμα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θέλει να είναι αρεστός απ' όλους, ασχέτως αν δε συμπαθεί τους πάντες, γι' αυτό τον λόγο υποκρίνεται. Είναι συνεχώς με έναν καλό λόγο, με το χαμόγελο, με το κομπλιμέντο, ενώ μέσα του μπορεί να λέει "πώς είσαι έτσι, κακομοίρη/α. Καθρέφτη δεν έχεις;". Το αστείο είναι ότι όχι μόνο θα του μιλά με άνεση, αλλά θα γίνει και φίλος/η του/ης στο Facebook ή στο Instagram, παρότι δεν τον/ην γουστάρει. Το ίδιο κάνει αρκετές φορές και στη σχέση του, κάνοντας "γαργάρα" ό,τι τον ενοχλεί για να τη δέσει. Μετά όμως βγάζει τον αληθινό εαυτό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μπορεί να υποκριθεί με άνεση, όταν έχει ένα στόχο στο μυαλό να καταφέρει! Πώς τον θέλεις να είναι; Υπάκουος, συμβιβαστικός, με σκυμμένο κεφάλι, χωρίς πρωτοβουλία, χωρίς αντίρρηση; Θα είναι, άλλωστε η υπομονή είναι αρετή και αυτός την έχει άφθονη και η έξωθεν καλή μαρτυρία είναι προσόν! Γι' αυτό και τον ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Ποτέ δε θα καταλάβεις ότι μέσα του βράζει, ότι περιμένει τις συνθήκες να ωριμάσουν και μετά να προχωρήσει στο επόμενο βήμα του.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 5 ζώδια τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτες!

Η ιδιοτροπία αυτών των 4 ζωδίων δεν έχει όρια

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν με τίποτα την αλήθεια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved