Εσύ, πόσο αλλάζεις όταν... καψουρεύεσαι;

Παθαίνεις... μετάλλαξη και δεν σε αναγνωρίζουν ή παραμένεις ο/η ίδιος/α;

Εσύ, πόσο αλλάζεις όταν... καψουρεύεσαι;

Το κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά όταν ερωτεύεται. Κάποια ζώδια "χάνουν" τον εαυτό τους και γίνονται ένας άλλος άνθρωπος που οι γύρω τους δεν αναγνωρίζουν και κάποια άλλα είναι σαν να μην τα... "χτύπησαν" ποτέ τα βέλη του μικρού φτερωτού έρωτα. Διάβασε το ζώδιό σου και δες σε ποια κατηγορία ανήκεις εσύ ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός ερωτεύεται όσο απίστευτο κι αν ακούγεται φοράει ροζ γυαλιά και γίνεται από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού. Θα δώσει μάχη, θα διεκδικήσει και δε θα υποχωρήσει αν δεν καταφέρει στο τέλος να είναι με το άτομο που του έκλεψε την καρδιά. Εντούτοις, όταν το καταφέρει, ντρέπεται και δεν το δείχνει γιατί φοβάται μήπως φανεί ευάλωτος κι όχι τόσο σκληροπυρηνικός όσο θέλει να δείχνει. Υπάρχει επίσης η αγωνία μήπως χάσει την ελευθερία του αλλά ο ίδιος γίνεται αρκετά κτητικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι λίγο παλιομοδίτης στην έρωτα, ένα μείγμα συναισθηματισμού αλλά και σταθερότητας και παρότι δείχνει αρκετά συγκροτημένος τρέφει βαθιά αισθήματα αγάπης και αναζητά την εξασφάλισή τους μέσω πράξεων. Αν κολλήσει με κάποιο άτομο δεν πρόκειται να πάει παρακάτω και με περίσσεια υπομονή και σθένος θα το πάει μέχρι τέλους, Γενικά, πάντως, περιμένει αποδείξεις γι' αυτό και παίρνει πολύ χρόνο στον Ταύρο να δώσει την καρδιά του, όμως αν αντέξει η άλλη πλευρά την αναμονή θα ανταμειφθεί με πίστη και αφοσίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος θα κινηθεί έμμεσα, επιδιώκοντας πρώτα την φιλική επαφή. Ο έρωτάς του βασίζεται κατά μεγάλο μέρος στην σωστή επικοινωνία γι' αυτό και θα θελήσει να συζητήσει αρκετά με το αντικείμενο του πόθου του, να μοιραστεί τις ιδέες και τις απόψεις του κι αν υπάρχει συμβατότητα, τότε θα δεθεί ουσιαστικά. Παρά το ό, τι δείχνει, ένας Δίδυμος ψάχνει ασυνείδητα το άλλο του μισό και δε θα ησυχάσει αν δεν το βρει, ακόμα κι αν του πάρει χρόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος γνωρίζει αμέσως τι χρειάζεται ένα άλλο άτομο από μια ερωτική σχέση, γιατί «πιάνει» αυτή την ανάγκη διαισθητικά. Γι' αυτόν ο έρωτας είναι σοβαρή υπόθεση και συχνά επιδιώκει την επισημοποίηση, καθώς είναι από τα ζώδια που έχουν στενή επαφή με την παράδοση. Οπότε δεν θα είναι απίθανο, αν από τους πρώτους μήνες το μυαλό του αρχίσει και δημιουργεί εικόνες για γάμο και παιδιά. Αναστατώνεται αρκετά αν υπάρχουν εντάσεις με το ταίρι του κι είναι από εκείνους που θα πέσει στα πατώματα αν επέλθει χωρισμός, ενώ θα κάνει πολύ χρόνο να τον ξεπεράσει.

ΛΕΩΝ

Για το Λέοντα ο έρωτας είναι ένα αναζωογονητικό παιχνίδι, απαραίτητο για την αυτοπεποίθησή του. Από τη στιγμή που θα κερδίσει την καρδιά ενός ατόμου θα πάρει και το είδος της προσωπικής επιβεβαίωσης που κατά βάθος αναζητά και θα απελευθερώσει όλη του τη δυναμική. Όταν ερωτεύεται γίνεται παιδί, χαίρεται και καμαρώνει για το ταίρι του, είναι γενναιόδωρος συναισθηματικά και υλικά και θέλει να το ζήσει με όλο του το είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αντίθεση με κάποια άλλα ζώδια η Παρθένος προτιμά τις ήρεμες σχέσεις από τις παθιασμένες γιατί δεν μπορεί να χειριστεί εύκολα τις έντονα συναισθηματικές καταστάσεις. Αναζητά περισσότερο την αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη από έναν έρωτα που τρελαίνει και αποσυντονίζει. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ερωτοχτυπιέται κιόλας κι αυτό θα γίνει εμφανές, όταν πρόθυμα θα ανατρέψει το πρόγραμμά του, θα εγκαταλείψει την εργασία του για να βρεθεί με το άτομο που θέλει, ενώ στο μυαλό του υπάρχει μόνο αυτό. Χαρακτηριστική επίσης είναι η αμηχανία από την οποία διακατέχεται στο πρώτο ραντεβού, αν θρέφει πολλά συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός υπάρχει για τον έρωτα και θα περάσει τη ζωή του αναζητώντας τον ιδανικό, εκείνον που θα οδηγήσει σε μια όμορφη, ρομαντική και μακρόχρονη σχέση. Πάντα θα αισθάνεται ελλιπής όντας μόνος, αφήνοντας τους φίλους και την οικογένεια να αναρωτιούνται το γιατί και θα περιμένει χρόνια μέχρι να συναντήσει το κατάλληλο πρόσωπο. Όταν ερωτευτεί και βρει ανταπόκριση γίνεται χαλί, δείχνει με άνεση τα συναισθήματά του, διατηρώντας ταυτόχρονα την προσωπικότητά του ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η συμβίωση, ως επιστέγασμα της ευτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως όλα έτσι και στον έρωτα για το Σκορπιό δεν υπάρχει μέση οδός. Αν ερωτευτεί θα το ζήσει παράφορα και παθιασμένα. Είναι κτητικός από την αρχή, θέλει την απόλυτη αφοσίωση και απαιτεί ανταπόδοση σε όλα όσα προσφέρει αλλιώς δεν υπάρχει νόημα να είναι μαζί με κάποιο άτομο. Το θέμα είναι ότι δίνει πάρα πολλά, ψυχή και σώμα, αν και σε δόσεις, διατηρώντας παράλληλα το μυστήριο και την αγωνία, γι' αυτό αν δεν είναι αποφασισμένη η άλλη πλευρά να ζήσει το απόλυτο, καλό θα ήταν να μην ενδώσει στα αλλεπάλληλα κρούσματα του σεξουαλικού αυτού ζωδίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης όταν ερωτεύεται γίνεται αφόρητα πιεστικός μέχρι να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του ατόμου που θέλει. Είναι εκείνος που θα τρέξει νύχτα να το βρει, θα διανύσει χιλιόμετρα μέσα σε μια ώρα μόνο και μόνο για να το δει μια στιγμή. Οι φήμες τον θέλουν άπιστο, στις περισσότερες των περιπτώσεων όμως δεν είναι και γίνεται κτητικός (περίεργο αλλά αληθινό), αν και ο ίδιος θέλεις να έχει ελευθερία κινήσεων και χώρου, χωρίς να σημαίνει ότι θα κάνει κάτι πονηρό, απλά για να νιώθει ότι δεν περιορίζεται. Το κακό είναι ότι ακόμα κι αν ο Τοξότης έχει βρει την αγάπη του, πολλές φορές δείχνει αδιάφορος κι όταν κινδυνεύει να τη χάσει, τότε κινητοποιείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω ο έρωτας είναι μια μορφή απελευθέρωσης. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, όταν πέσει στα δίχτυα του, χάνει το νου του και μαζί την φαινομενική ψυχρότητα και στωικότητα που τον χαρακτηρίζει. Βέβαια το να σπάσει κάποιο άτομο το εξωτερικό, σκληρό περίβλημά του και να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του δεν είναι εύκολη υπόθεση, μιας και έχει δημιουργήσει διάφορα «υποστρώματα» για την προστασία του. Όταν όμως ερωτευτεί και καταλάβει ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, θα εκδηλώσει το συναισθηματικό του κόσμο σε όλο του το μεγαλείο και θα παραμείνει πιστός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο, όπως περίπου και για το Δίδυμο, έρωτας και φιλία πάνε χέρι-χέρι. Όταν ερωτεύεται θέλει να βρίσκεται μόνο με το συγκεκριμένο άτομο που μπορεί να συζητήσει τα πάντα, να τον κατανοήσει, να του αφιερώσει χρόνο, να αναλύσει τις ιδέες και τις θεωρίες του, σαν να είναι μια κλειστή παρέα. Παρ' όλα αυτά ο έρωτας του δημιουργεί μια σύγχυση, συναισθήματα που παλεύει να διαχειριστεί, γι' αυτό στην αρχή αντιδρά αλλοπρόσαλλα. Όσο πιο πολλά νιώθει, τόσο περισσότερο αποστασιοποιείται γιατί φοβάται να μη χάσει το μυαλό και την ανεξαρτησία του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς όταν ερωτευτεί απελευθερώνει τη φαντασία του κι εύκολα μπορεί να προσδώσει σε ένα άτομο αξίες που δεν υφίστανται, όχι μόνο γιατί έτσι το βλέπει αλλά γιατί έτσι θέλει να το ζήσει. Αναζητώντας το ιδανικό όμως εύκολα θα παραμυθιαστεί με κάτι άλλο που θα προσπαθήσει να το φέρει στα δικά του μέτρα γι' αυτό και συχνά γίνεται θύμα της αγάπης του. Θα δώσει πολλά, ίσως περισσότερα από αυτά που θα εισπράξει και μετά θα συνειδητοποιήσει ότι δεν άξιζε τον κόπο. Ανάλογα με το σθένος του, είτε θα στραφεί προς ένα άλλο έρωτα, είτε θα μείνει με αυτόν που έχει, επιλέγοντας το ρόλο του μάρτυρα.

Διάβασε επίσης:

Μην περιμένεις από αυτά τα ζώδια να σε έχουν… «κορώνα στο κεφάλι» τους

Μην ξεγελιέσαι! Αυτά τα ζώδια, μόλις κάνουν σχέση, θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό

Αυτά είναι τα πιο ρομαντικά ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved