Ποια ζώδια κρύβουν τα προβλήματά τους «κάτω από το χαλί»;

Δεν έχουν το σθένος να τα αντιμετωπίσουν

Ποια ζώδια κρύβουν τα προβλήματά τους «κάτω από το χαλί»;

Δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα. Άλλοι είναι πιο δυνατοί και αναλαμβάνουν αμέσως... δράση και άλλοι φοβούνται περισσότερο και προσπαθούν να το αποφύγουν και να ξεχαστούν από αυτό. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα, αλλά και... ζωδίου. Θα καταλάβεις τι εννοούμε, διαβάζοντας πιο κάτω πώς λειτουργούν τα ζώδια μπροστά σε ένα πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν παρεμβαίνει γρήγορα, άλλωστε δεν είναι του χαρακτήρα του η αμεσότητα και η ταχύτητα, με αποτέλεσμα ένα μικρό αρχικά πρόβλημα να διογκωθεί και τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Επίσης, είναι και ξεροκέφαλος και δεν ακούει τις συμβουλές άλλων, επιμένοντας στον δικό του τρόπο επίλυσης που είναι συχνά πιο χρονοβόρος και αναποτελεσματικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος είναι συνήθως αναβλητικός και δεν αναλαμβάνει αμέσως την επίλυση ενός προβλήματος. Συχνά, προσπαθεί να βρει πρόχειρες λύσεις για να το ξεφορτωθεί προσωρινά, με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να επανεμφανίζεται μεγαλύτερο και να τον αναγκάζει πλέον να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του για να το αντιμετωπίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος θεωρείται ειδική στο να λύνει προβλήματα... των άλλων, χρησιμοποιώντας τη λογική, «1+1 κάνουν 2». Στα δικά της όμως ταλαιπωριέται γιατί ψάχνει μόνιμα όλες τις επιλογές, τις διαφορετικές πλευρές και τις λεπτομέρειες, κάτι που σε αρκετές περιπτώσεις της κοστίζει γιατί τρώει απίστευτο χρόνο κι εν τω μεταξύ το πρόβλημα πιθανόν να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γνωστό ότι είναι το ζώδιο της αναποφασιστικότητας, αλλά δεν είναι μόνο αυτή η αιτία που ένας Ζυγός φτάνει σε αδιέξοδο μπροστά σε ένα πρόβλημα. Ο κύριος λόγος είναι ότι προσπαθεί να βρει την ιδανική λύση, χωρίς να αδικήσει, αν πρόκειται για άλλους και χωρίς να ζοριστεί, αν πρόκειται για τον εαυτό του. Συχνά μάλιστα τείνει να το αγνοεί εντελώς, αντί να το χειριστεί και μετά δυσανασχετεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει ένας Τοξότης, μόλις έρθει αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα, είναι να το πει στους πάντες γύρω του, όχι μόνο για να ζητήσει τη γνώμη ή τη βοήθειά τους, αλλά για να ελαφρύνει από το συναισθηματικό βάρος. Πες-πες, στο τέλος θα φύγει η αρχική του φόρτιση, θα ανακτήσει την αισιοδοξία του και πιο εύκολα θα βρει τη λύση ή θα του... έρθει απ’ αλλού.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ζει στον δικό του μικρόκοσμο, γι’ αυτό, σε αντίθεση με τον Υδροχόο, εκπλήσσεται δυσάρεστα και αιφνιδιάζεται εύκολα με ένα πρόβλημα. Φορτίζεται συναισθηματικά, τον παίρνει από κάτω, παθαίνει σύγχυση και είτε κρύβεται από αυτό, αρνούμενος να το αντιμετωπίσει, είτε «πνίγεται» και θέλει επειγόντως βοήθεια ή καθοδήγηση για να βρει τη σωστή λύση, αλλιώς θα τα κάνει «θάλασσα».

Διάβασε επίσης:

Κάθε ζώδιο έχει και μια χαρακτηριστική ατάκα. Ποια είναι η δική σου;

Τα 6 ζώδια που θα βγάλουν εύκολα λεφτά στην ζωή τους

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο εσωστρεφή ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved