Οι 4 «φαρμακόγλωσσες» του ζωδιακού

Πίστεψέ μας, σκέφτονται πολλές περισσότερες κακίες από αυτές που τελικά θα ξεστομίσουν

Οι 4 «φαρμακόγλωσσες» του ζωδιακού

Είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι γεννημένα με το χάρισμα αυτό. Θα στην πουν την κακιά την κουβέντα. Δεν μπορούν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους. Και πίστεψέ μας, το μόνον σίγουρο είναι ότι σκέφτονται πολλές περισσότερες κακίες από αυτές που θα ξεστομίσουν στο τέλος. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα ζώδια που «χτυπάνε σαν κόμπρες» και σε αποτελειώνουν με μια κουβέντα τους και μόνο.

ΛΕΩΝ

Τον θεωρείς γλυκούλη, χαδιάρη και ναζιάρη; Αμ δε… Ο Λέοντας «βγάζει νύχια» και έχει μια γλώσσα που κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Ναι, αυτό το «γατάκι», όταν δεν νιώθει καλά, το γυρίζει από το χουρχουρητό στον βρυχηθμό. Όταν έχει άσχημα συναισθήματα, θα προτιμήσει να τα εκφράσει ανοιχτά και δεν θα τον νοιάξει καθόλου, αν θα σε πληγώσει ή όχι. Ούτε θα κάτσει να σκεφτεί πώς θα πει αυτό που θέλει για να μην σε θίξει. Not…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το ζώδιο είναι αυτό που λέμε… «γεννημένο πεθερά». Είναι επικριτικό, σχολαστικό και θέλει τα πάντα γύρω του άψογα. Και επειδή ποτέ δεν πρόκειται να είναι όλα στην εντέλεια ή τουλάχιστον όπως τα θέλει και τα φαντάζεται, βγάζει κακίες και πετάει το φαρμάκι του με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί. Φυσικά και δεν θα σκεφτεί ποτέ ότι εσύ μπορεί να προσβληθείς με την συμπεριφορά του. Για την ακρίβεια… δεν το νοιάζει κιόλας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έτσι και βάλει έναν στόχο στο μυαλό του, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον πετύχει. Θα δώσει το είναι του για να τα καταφέρει. Αν όμως κάτι δεν του βγει ή στραβώσει ή δεν πάει καλά, τότε ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε… Θα γίνει τόσο πικρόχολος και κακός που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξέρεις ότι ο Αιγόκερως μπορεί να είναι μεγάλη «φαρμακόγλωσσα» ακριβώς επειδή είναι πολύ φιλόδοξος. Θέλει να καταφέρει να κάνει τόσα πολλά πράγματα σε τόσο λίγο χρόνο στην ζωή του και είναι αποφασισμένος να πετύχει με κάθε κόστος. Χάνει τον έλεγχο όταν κάποιος ή κάτι μπεις στον δρόμο του και τον καθυστερεί, είτε επίτηδες είτε όχι πολύ περισσότερο όταν πάει να καρπωθεί δική του προσπάθεια.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που δεν δέχονται με τίποτα το «όχι» ως απάντηση

Τα 6 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να σε κάνουν… «μπουρλότο»

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που λατρεύουν τις εκπλήξεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved