Ο Άρης στην Παρθένο είναι υψηλών απαιτήσεων

Μαζέψτε τα μυαλά σας, τα λόγια σας και μπείτε στη σειρά!

Ο Άρης στην Παρθένο είναι υψηλών απαιτήσεων

Δε λέω ότι περνάς άσχημα, άλλα όπως και να το κάνεις, ένα ρυθμό θα τον πιάσεις με τον Άρη στην Παρθένο.

Καμιά φορά είναι κομματάκι μονοκόμματος και στεγνός. Λίγο αυστηρός για τα γούστα μερικών. Μερικοί τον αποκαλούν και παραπονιάρη, αφού όταν δεν του βγει εκείνο που έχει στο μυαλό του, κλείνεται και γίνεται ευερέθιστος. Κατά τα άλλα όμως, είναι από τα ήσυχα παιδιά και δεν δημιουργεί προβλήματα από άποψη ή από χόμπι!

Να τον πιάσεις με το μαλακό και να δεις τι σου ζητάει. Ακόμα κι αν οι απαιτήσεις του είναι υψηλές, εσύ, αρκεί να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα και θα έχεις την αποδοχή του.

Κι αν τον δεις να γίνεται λίγο σκληρός κι επικριτικός μερικές φορές είναι επειδή... έτσι είναι! Δε θα τον αλλάξεις και μην προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Ναι, είναι αλήθεια ότι μερικές φορές μοιάζει σχεδόν άκαρδος και χωρίς αισθήματα, αλλά για ένα εγκεφαλικό τύπο σαν κι αυτόν, εσύ μάλλον μοιάζεις... με UFO (!), παρά εκείνος με παράξενο, ξερό κεφάλι!

Ο καλύτερος τρόπος να συνυπάρξεις με αυτόν τον Άρη είναι να τον αφήσεις να κάνει το multitaskingτου με την ησυχία του, μέσα στο όμορφα οργανωμένο χάος του κεφαλιού του.

Όσο για τα ερωτικά του, είναι γνωστός ως ο νευρικός εραστής, ο άνθρωπος που δεν διαθέτει την περίσσια τόλμη ή χάρη για να πλασάρει τον εαυτό του ως εξωτικό είδος πασπαλισμένο με μπόλικη δόση γκλάμουρ και τσαχπινιάς. Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η χάρη του: απλός, λιτός, νευρικός, περιμένει για το κατάλληλο ταίρι και μπορεί να μην βαρέσει τα τύμπανα όταν το βρει, μα ξέρει πώς να το κρατήσει... Με πολλή εργασία πάνω στη σχέση!

Διάβασε επίσης: Άρης στην Παρθένο: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved