Αυτοί είναι οι 4 νάρκισσοι του ζωδιακού!

Είναι κάτι σαν τον Μελένιο από τα Στρουμφάκια...

Αυτοί είναι οι 4 νάρκισσοι του ζωδιακού!

Έχουν αυτοπεποίθηση, κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και καμαρώνουν και -φυσικά- αποζητούν την προσοχή και την αποδοχή των υπολοίπων. Ποιοι είναι οι τέσσερεις νάρκισσοι του ζωδιακού; Διάβασε παρακάτω και θα τους μάθεις!

ΖΥΓΟΣ

Δικαιωματικά κατέχουν την πρώτη θέση. Οι Ζυγοί είναι διακριτικοί και δεν απαιτούν μεγάλη προσοχή, αλλά παίρνουν πολύ σοβαρά τις αντιδράσεις των άλλων. Μπορεί να τους θεωρείς cool ανθρώπους, γενικά, ωστόσο είναι αυτοί που θα σου στείλουν 100 φωτογραφίες τους εύκολα και για… πλάκα. Ένας Ζυγός με μια κάμερα στο χέρι, είναι σαν ένα άτομο με… καθρέφτη στο χέρι του. Ο Ζυγός δεν θα ασχοληθεί ποτέ με τα τοπία, θα κάνει τέχνη το είδωλό του.

ΛΕΩΝ

Είναι χαρισματικοί, σαγηνευτικοί και θέλουν να θαυμάζονται. Αυτό είναι μέρος της «κατασκευής» τους. Τον Λέοντα θα τον δεις να βγάζει πολλές selfies και αν τύχει να τον διακόψεις εκείνη την στιγμή για να του πεις κάτι, απλά θα σε αγνοήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για εκείνον από το να κοιτάξει τον… εαυτό του.

ΚΡΙΟΣ

Έχουν τεράστια περηφάνια για την εικόνα τους και είναι… λογικό. Κανείς δεν δείχνει σε τόσο καλή φυσική κατάσταση όσο ο Κριός. Συνήθως, είναι αυτοί που παρότι δεν το παραδέχονται περνάνε τον περισσότερο χρόνο μπροστά σε έναν καθρέφτη γιατί θέλουν να κάνουν θραύση με το που θα παρουσιαστούν σε ένα μέρος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ω ναι! Δεν το δείχνουν, όμως το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να τσεκάρουν ποιος τους κοιτάζει. Κάνουν τα πάντα για να δείχνουν την εικόνα που εκείνοι θέλουν στους άλλους. Επιζητούν την αποδοχή και θα την διεκδικήσουν με κάθε τρόπο ακόμα κι αν προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι θέλουν να περνούν απαρατήρητοι.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 4 ζώδια δε θα... πεθάνουν στην ψάθα

Θέλεις να συγκατοικήσεις; Με αυτό το ζώδιο θα τα πας καλύτερα!

Τίποτα δεν τα σταματά! Τα 4 ζώδια που έχουν εμμονή με την τελειότητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved