Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα τους δεν θα σου αποκαλύψουν ποτέ

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, που τα ζώδια του νερού κρατούν καλά κρυμμένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κρύβει: Ευφυία, εξυπνάδα και ευστροφία

Ενώ όλοι νομίζουμε ότι ένας Καρκίνος είναι υπερβολικά συναισθηματικός, στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο τη λογική. Οι Καρκίνοι είναι πολύ εύστροφοι και δημιουργικοί, δυσκολεύονται όμως να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους υπόλοιπους. Έχουν την τάση να αποκρύπτουν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους από τους υπόλοιπους και να βγάζουν προς τα έξω κυρίως τη συναισθηματική τους πλευρά. Αποκαλύπτουν τόσο πολύ τον εαυτό τους, συναισθήματα και πληροφορίες, χωρίς όμως ποτέ να εκφράζουν τι πραγματικά σκέφτονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρύβει: Ρομαντισμό, ευγένεια και ιδεαλισμό

Όλως παραδόξως κάτω από τη σκληρή και μυστικοπαθή προσωπικότητα ενός Σκορπιού, κρύβεται ένα πολύ ευγενικό και ρομαντικό άτομο. Ο Σκορπιός είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης και των αρχών και προσπαθεί πάντα να υπερασπίζεται τους αδύναμους. Σε όσους του έχουν δείξει αγάπη και φροντίδα, θα τους την δώσει πίσω διπλή! Έχουν την τάση να απομονωνονται συχνά από το πλήθος, προκειμένου να κρύψουν τα συναισθήματά τους.

ΙΧΘΥΣ

Κρύβει: Ανεξαρτησία, ετοιμότητα και δημιουργικότητα

Παρατηρώντας έναν Ιχθύ, εκ πρώτης όψεως παρατηρούμε ένα ονειροπόλο και βυθισμένο στις σκέψεις του άτομο, όμως έχει τρομερή διαίσθηση και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Οι Ιχθύς επεξεργάζονται κάθε πληροφορία και κάθε συναίσθημα που λαμβάνουν, ωστόσο δύσκολα επηρεάζονται διότι κρύβουν ένα αντιδραστικό και ανεξάρτητο άτομο μέσα τους και προσπαθούν πάντα να είναι αντικειμενικοί. Αυτός ο κλειστός τους χαρακτήρας όμως, τους απομακρύνει συναισθηματικά από τους φίλους και συντρόφους τους.

Διάβασε επίσης:

Έχεις Σελήνη σε Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ; Μάθε τι σημαίνει αυτό για σένα

Τα ζώδια του νερού είναι τέλεια! Ορίστε το γιατί...

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτός είναι ο φόβος που σε κρατά ξάγρυπνη τις νύχτες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved