Άρης στον Λέοντα: Γονάτισε μπροστά στον Βασιλιά!

Ξέρεις τι σημαίνει Άρης στο Λέοντα; Διάβασε και θα καταλάβεις αμέσως!

Άρης στον Λέοντα: Γονάτισε μπροστά στον Βασιλιά!

Ο Άρης στο Λέοντα είναι και φαίνεται αρχηγικός! Δεν πουλάει μούρη! Αγέρωχος, υπερήφανος, επιβλητικός. Δε μπορείς να τον αγνοήσεις, να του αντιπαρατεθείς, ούτε και να του γυρίσεις την πλάτη, εκτός αν θέλεις να νιώσεις την καυτή ανάσα του στο σβέρκο σου.

Τι σημαίνει όμως να έχει γεννηθεί κάποιος/α με τον Άρη σε αυτή τη θέση; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις αμέσως!

1. Δεν μπαίνει σε έναν χώρο, κάνει ντου: Θες-δε θες, θα γυρίσεις να κοιτάξεις ποιος/α είναι αυτός/η που μπήκε και ταυτόχρονα έγινε χαμός! Θέλει την προσοχή και θα την πάρει, με το καλό ή με το... ζόρι.

2. Έχει μεγάλη επίδραση στους άλλους: Εντάξει, το λες και επιβολή! Εμπνέει, εμψυχώνει, μπουστάρει... ΑΛΛΑ του αρέσει να δίνει κι εντολές και οι άλλοι να τις εκτελούν αμέσως. Διστάζεις; Δε συμφωνείς; Μη συμφωνείς... Δε σε ρώτησε, δε ζητά τη γνώμη σου, το απαιτεί!

3. Είναι τολμηρός και ριψοκίνδυνος: Εμπρός γενναίοι μου να πάρουμε την Πόλη, ένα κάτι! Σιγά μη φοβηθεί, σιγά μην κλάψει! Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είναι power και μπορεί να καταφέρει τα πάντα.... Είναι ικανός για μεγαλοπρεπείς νίκες και χοντρές... ήττες, αν υποτιμήσει τον αντίπαλο (συνηθισμένο φαινόμενο...).

4. Είναι Sexual beast: Όπως σε όλα, έτσι κι εκεί θα βγάλει μια υπερβολή. Δεν καταλαβαίνει από όρια και αντοχές. Όταν τον πιάσει το σεξουαλικό του, είναι ασταμάτητος.

5. Δεν παίρνει αποφάσεις στο φτερό: Όταν το κάνει όμως, γίνεται πιο επίμονος και από τον Ταύρο. Δεν κάνει πίσω, δεν παραχωρεί πόντο και δε θα βάλει την ουρά στα σκέλια. Δεν μπορείς να τον αποτρέψεις. Ποιος είσαι εσύ άλλωστε που ξέρεις τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γίνει;

Kneel before your king τώρα γιατί έχει και σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθεί... Άντε μην τα πάρει...

Διάβασε επίσης: Άρης στον Λέοντα: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved