Μόνο σκληρές αλήθειες! Αυτά τα ζώδια δεν «χαϊδεύουν αφτιά»

Μην περιμένεις από αυτούς να ακούσεις ένα ωραίο ψέμα.

Μόνο σκληρές αλήθειες! Αυτά τα ζώδια δεν «χαϊδεύουν αφτιά»

Αν δεν αντέχεις την αλήθεια τότε απλά μείνε μακριά τους. Γιατί αυτά τα ζώδια δεν θα κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους και σίγουρα δεν θα σε αφήσουν να ζεις μέσα στο ψέμα. Θα σου πουν την γνώμη τους, θα είναι ειλικρινή και δεν θα σε αφήσουν να βιώνεις ένα παραμύθι.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν θα ντραπεί να σου πει την αλήθεια. Είναι παρορμητικός και δεν θα σκεφτεί πολύ, πριν σου απαντήσει. Θα είναι ειλικρινής και δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Γενικά, με την διπλωματία δεν τα πάει και πολύ καλά. Πιο πολύ τον λες «ωμό» και «στεγνό», παρά ευγενικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ίδιο ισχύει και για τον Ταύρο. Είναι ένα ζώδιο που δεν έχει μάθει να μιλάει με το «σεις και με το σας» και λέει την αλήθεια. Θα στα πει «έξω από τα δόντια» και θα σε γειώσει με μεγάλη ευκολία. Δεν είναι τύπος που πετάει στα σύννεφα ή ονειροβατεί και έτσι θα σε προσγειώσει κι εσένα άσχημα, αν χρειαστεί.

ΛΕΩΝ

Ο «βασιλιάς» του ζωδιακού δεν «χαρίζει κάστανο» σε κανέναν. Είναι ειλικρινής και θα σε βάλει στην θέση σου. Θα είναι τόσο απότομος κάποιες φορές εκφράζοντας την γνώμη του, που κι εσύ θα απορείς πώς μπόρεσε να ξεχάσει την «βασιλική καταγωγή» και την ανατροφή του. Έχεις ανάγκη τέτοιους φίλους όμως. Πίστεψέ μας...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βούτυρο στο ψωμί του είναι η ειλικρίνεια. Είναι που είναι επικριτικός και τελειομανής, δε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά, πριν σου πει αυτό που πιστεύει. Είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν είναι από τα άτομα που θα ωραιοποιήσουν μια κατάσταση και θα σε αφήσουν να ζεις σε παραμύθι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι και αυτός ένα από τα ζώδια που η αλήθεια βγαίνει από το στόμα του, χωρίς καν να το σκεφτεί. Όχι. Δεν «βουτάει» τη γλώσσα στο μυαλό. Δεν το κάνει γενικά. Είναι αυθόρμητος και κάποιες φορές αιχμηρός στα σχόλιά του. Πρέπει να αντέχεις την «σκληρότητα» για να αντέξεις τον Τοξότη. Είτε στο χιούμορ είτε σε μια σοβαρή συζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πώς θα μπορούσε ο Αιγόκερως να λείπει από την λίστα; Σε ποια φάση της ζωής του είναι ο Αιγόκερως «ψεύτικος»; Πουθενά. Δεν θα το κάνει, λοιπόν, ούτε όταν πρόκειται να πει την γνώμη του. Δεν θα μπει στην διαδικασία να σου ωραιοποιήσει μια κατάσταση, ούτε για να σου απαλύνει τον πόνο. Θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, δείχνοντάς σου την ωμή αλήθεια και μόνο, καθώς είναι ο πιο ρεαλιστής από όλους.

Διάβασε επίσης:

Ποια είναι τα πέντε πιο επίμονα ζώδια;

Τα ζώδια που τα βάζουν με τον εαυτό τους για όσα τους συμβαίνουν

Αυτά είναι τα ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved