Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Και όμως... τα ζώδια του Νερού έχουν μια έντονα σκοτεινή πλευρά που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ζωή τους

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Όλοι ξέρουν ότι το βασικό στοιχείο των ζωδίων αυτών είναι το Νερό, που συμβολίζει την ενσυναίσθηση. Αυτό είναι το «κλειδί», το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ιδιόμορφες προσωπικότητες του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Ιχθύ.

Αυτό που γνωρίζουμε για αυτά τα ζώδια είναι συνήθως το «αποτέλεσμα» όσων έχουν αισθανθεί από την αρχή της ζωής τους, τους φόβους τους, τις απογοητεύσεις τους, τα όνειρά τους και τις ελπίδες τους. Και δεν είναι και τα πιο εύκολα, καθώς μπορούν να «δηλητηριάσουν» την αύρα τους και να προσελκύουν την κακή τύχη ή να τα ταλαιπωρούν.

Το «σκοτεινό στοιχείο» των ζωδίων του Νερού είναι το ΚΕΝΟ!

Στο κενό, δεν υπάρχει καμία επίδραση γι’ αυτό και τα συναισθήματα δεν έχουν δύναμη και δεν μπορούν να επηρεάσουν σε κανέναν βαθμό. Αυτό που αισθάνεται κάποιος δεν μπορεί να «μεταδοθεί».

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι το κενό είναι εξαιρετικά σημαντικό, εάν θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας.

Το κενό μπορεί να βοηθήσει τα ζώδια του Νερού να φέρουμε την ισορροπία μεταξύ της δραματικής πλευράς των συναισθημάτων τους και της ανάγκης τους για ηρεμία.

Επομένως, μόλις «αγκαλιάσουν» το κενό, θα λειτουργήσει σαν «κακός αγωγός» για τα συναισθήματά τους, βοηθώντας τα να τα δουν αντικειμενικά, να προσδιορίσουν την πηγή των αντιδράσεών τους και να τα αναλύσουν περισσότερο.

Διάβασε επίσης: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Τι είναι αυτό που "σε ρίχνει στα τάρταρα" ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τα 4 ζώδια που στο μεθύσι τους επάνω θα βγάλουν την αλήθεια τους

Τα 4 ζώδια που «κλατάρουν» από την πίεση και το άγχος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved