Τα 4 ζώδια που παίρνουν κατάκαρδα έναν χωρισμό και δεν μπορούν να τον διαχειριστούν

Θα πέσουν στα πατώματα...

Τα 4 ζώδια που παίρνουν κατάκαρδα έναν χωρισμό και δεν μπορούν να τον διαχειριστούν

Θα κλαίνε και δεν θα μπορούνε να διαχειριστούν την νέα αυτή κατάσταση στην ζωή τους. Όταν ο χωρισμός δεν είναι δική τους επιλογή, ουσιαστικά νιώθουν ότι χάνουν την Γη κάτω από τα πόδια τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός το παίζει σκληρός αλλά δεν είναι και τόσο. Προσπαθεί πίσω από την σκληράδα του να κρύψει τον ευαίσθητο εαυτό του. Εάν τον χωρίσεις, θα τον αποσυντονίσεις. Θα νιώσει ότι τον έχεις απορρίψει και θα πληγωθεί βαθιά ο εγωισμός του. Για εκείνον είναι πλήγμα το να νιώσει ότι τον εγκατέλειψες και ότι δεν ήταν αρκετά καλός για εσένα. Πάνω από όλα είναι το τονισμένο του Εγώ και η αίσθηση ανωτερότητας που έχει. Έτσι και τον θίξεις σε αυτά τα δυο σημεία, τον «τσάκισες».

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν μιλάμε για Ταύρο, μιλάμε και για σταθερότητα και ασφάλεια. Όταν το ζώδιο αυτό είναι σε σχέση, ξέρει ότι έχει μια καθημερινότητα, μια ρουτίνα και κάποια πράγματα δεδομένα στη ζωή του. Έτσι λοιπόν και έρθεις εσύ και του ανατρέψεις όλα όσα θεωρούσε μέχρι πρότινος στάνταρ, δεν τον αποσυντονίζεις απλώς. Τον «πεθαίνεις». Δεν μπορεί τις αλλαγές. Είναι και συναισθηματικό ζώδιο και δένεται με το πρόσωπο που αγαπά... Τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι έτσι και τον χωρίσεις, θα πέσει στα πατώματα, θα κλαίει και θα το ρίξει στο φαγητό;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόλμησες να αφήσεις έναν Σκορπιό; Τον Σκορπιό δεν τον αφήνεις, σε αφήνει. Έτσι και έχει προλάβει να σε αγαπήσει και να δεθεί μαζί σου κι εσύ τον χωρίσεις, το έχεις κάνει ράκος. Ο Σκορπιός δεν δίνει την καρδιά του όπου να΄ναι. Για να είχε κάνει σχέση μαζί σου, σημαίνει ότι είχες περάσει τα τεστ του και σε είχε εμπιστευτεί. Πώς τολμάς εσύ λοιπόν να προδίδεις την εμπιστοσύνη του; Θα «πεθαίνει» κάθε μέρα σκεπτόμενος το πόσο λάθος έκανε, πώς την πάτησε έτσι αυτός και θα πονά. Θα γυρίζει το «κεντρί» του στον εαυτό του και θα αυτοτιμωρείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή ο Αιγόκερως δεν τα πάει καλά με τα συναισθήματα και θέλει πάντα να ελέγχει όλα όσα του συμβαίνουν για να νιώθει ότι μπορεί να τα διαχειριστεί, ένας χωρισμός που δεν ήταν δική του επιλογή, θα τον τσακίσει. «Και τώρα τι κάνω;» θα σκέφτεται. Μπορεί να τον βλέπεις σκληρό, αυστηρό και μετρημένο, όμως το να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, δεν του είναι καθόλου εύκολο. Θα πονέσει αρκετά, θα ψάχνει συνεχώς να βρει τι έκανε λάθος, κατηγορώντας κυρίως τον εαυτό του.

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείς ακόμα να «ξεκολλήσεις» από τον «τοξικό» πρώην σου

Τι να περιμένεις όταν βγεις ραντεβού με κάθε ζώδιο;

Αν χώρισες από αυτά τα 4 ζώδια, θα σε κάνουν να το μετανιώνεις για μια ζωή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved