Άρης στον Καρκίνο: Ένας συνδυσμός ευαισθησίας, συναισθηματισμού και έντονου ταμπεραμέντου

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά όσων έχουν γεννηθεί με Άρη στον Καρκίνο!

Άρης στον Καρκίνο: Ένας συνδυσμός ευαισθησίας, συναισθηματισμού και έντονου ταμπεραμέντου

Τον Άρη στον Καρκίνο θανάσιμο δεν τον λες, βίαιο ούτε για αστείο, αλλά έχει τον τρόπο του για να σε τυραννήσει. Είναι βλέπεις κι εκείνο το συναισθηματικό του πείσμα, που μπορεί να σε κάνει είτε αλοιφή είτε έξω φρενών.

Το σίγουρο είναι ότι δε θα σε αφήσει αδιάφορο. Έχει τον τρόπο του. Όταν δεν ταλαιπωρείται από τις κυκλοθυμίες του, προτιμά να χτίζει όμορφους συναισθηματικούς δεσμούς και να εξασφαλίζει την γαλήνη και την ηρεμία της καρδιάς του.

Παρ' όλα αυτά, έχει την τάση να εξωτερικεύεται με έναν μάλλον αλλόκοτο τρόπο, όταν νιώθει ότι απειλείται ή ότι απειλούνται τα άτομα που αγαπά και προστατεύει. Σαν τον Κριό, θα δράσει με πάθος, παρόρμηση, χωρίς σχέδιο και τις περισσότερες φορές... το μετανιώνει.

Οι εκρήξεις του μπορεί να είναι δικαιολογημένες, αλλά μερικές φορές, ο έντονος συναισθηματισμός του τον παρασέρνει και τον ξεσηκώνει άδικα. Να γιατί λέμε ότι ο Καρκίνος θα δράσει, ανάλογα με τα φεγγάρια του!

Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο, συνδυάζει τις ευαισθησίες του με ένα έντονου ταμπεραμέντο, με αποτέλεσμα να μην ξέρει ούτε κι ο ίδιος, αν σε έντονες καταστάσεις, θα φωνάξει ή θα κλάψει! Απρόβλεπτος, αλλά αισθαντικός με όσους αγαπά, δεν μπορεί παρά να κατακτήσει καρδιές, τις οποίες δύσκολα θα πληγώσει. Φιλαλήθης, ίσως πληγώσει, λέγοντας όσα πραγματικά αισθάνεται, μα δεν κοροϊδεύει ποτέ εσκεμμένα.

Είναι ένα μεγάλο μωρό. Αγαπά τις αγκαλιές, αποζητά τη συντροφικότητα και τη δέσμευση, αλλά χρειάζεται να έχει την προσοχή σου, τη φροντίδα σου, να το κακομαθαίνεις! Σαν την μαμά του ένα πράγμα...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved