Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στους Διδύμους;

Διάβασε τα 10 βασικά χαρακτηριστικά του Ερμή στους Διδύμους

Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στους Διδύμους;

Ο Ερμής μπήκε στους Διδύμους και αμέσως άλλαξε όλη την καθημερινότητά μας. Τι σημαίνει όμως να έχεις γεννηθεί με τον Ερμή σε αυτήν τη θέση. Σου παραθέτουμε 10 βασικά χαρακτηριστικά του για να δεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που έχουν Ερμή στους Διδύμους στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους!

1. Μιλάει. Μιλάει πολύ. Τα λέει ωραία όμως.

2. Η πλάκα είναι ότι τις περισσότερες φορές τα λέει και σωστά, απλά, ό,τι σωστό πει, χάνεται γιατί θάβεται κάτω από ένα σωρό άλλες, άσχετες, αδιάφορες, εκνευριστικές πληροφορίες.

3. Σκέφτεται πιο γρήγορα κι από τη σκιά του. Power!

4. Η γλώσσα του όμως, πολλές φορές, νικάει και τη σκιά του (Oops!)

5. Προσαρμόζεται σε κάθε νέο περιβάλλον με εκπληκτική ταχύτητα. Δε νιώθει σχεδόν ποτέ έξω από τα νερά του. Καταντάει σπαστικό!..

6. Δεν έχει ένστικτο. Δε το χρειάζεται. Έχει λογική (που είναι και παρορμητική πολλές φορές, αλλά έχει).

7. Είναι ικανός να σου στήσει τρελό παιχνίδι και καλή παγίδα, αλλά είσαι τυχερός: δεν έχει την υπομονή, ούτε τη θέληση να κάτσει να σχεδιάσει κάτι τέτοιο. Βαριέται γρήγορα κι εκδίκηση θα πάρει αλλιώς (δες το Νο 10)!

8. Παίρνει αποφάσεις τόσο γρήγορα, όσο γρήγορα αλλάζει και τη γνώμη του ή το μετανιώνει. Το πρώτο δεν αναιρεί το δεύτερο!

9. Είναι ο Θεός του Multitasking: ή αλλιώς τα κάνω όλα, με ένα χέρι, ταυτόχρονα και δεν τρέχει κάστανο. RESPECT!!!

10. Όπλο του, τα λόγια. Πρόσεχε γιατί ξέρει να τα κάνει να πονάνε. Θα σου σκίσει την καρδιά και θα σου σακατέψει το μυαλό, λέξη-λέξη...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved