Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι η Σεκμέτ στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι η Σεκμέτ στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Ανούβις (25 Ιουλίου - 28 Αυγούστου)

Ο Ανούβις είναι ο θεματοφύλακας του Κάτω Κόσμου. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και μεγάλη ικανότητα ελέγχου. Είναι πολύ σταθεροί χαρακτήρες.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

Sekhmet

Σεκμέτ (29 Ιουλίου - 11 Αυγούστου, 30 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου)

Η Σεκμέτ είναι η θεά του πολέμου και της εκδίκησης

Αν γεννήθηκες κάτω από αυτό το ζώδιο έχεις υψηλές προσδοκίες κι απ' τον εαυτό σου και απ' τους άλλους. Είσαι περήφανος/η και στωικός/η, αλλά σπάνια κάθεσαι ήσυχος/η κι αν μη τι άλλο είσαι άνθρωπος των άκρων. Ή είσαι εντελώς ενάρετος/η ή πολύ δαιμόνιος/α και πονηρός/η. Επιθυμείς την τάξη και το χάος και μπορεί να είσαι τη μια στιγμή το πιο γενναιόδωρο και καλό πλάσμα του κόσμου και την επόμενη το πιο μοχθηρό, συμφεροντολογικό και εκδικητικό. Έχεις μια ισχυρή έκτη αίσθηση και το αλάθητο ένστικτό σου καθοδηγεί τις ενέργειές σου είτε είναι καλές, είτε κακές. Έχεις εμμονή στο να εξουσιάζεις και να είσαι στην κορυφή, είσαι πολύ παρατηρητικός/η με τα άτομα γύρω σου, έχεις έντονο χαρακτήρα, χάρη και ομορφιά.

Ιερό ζώο: Το Λιοντάρι

Ταιριάζεις με: Μπαστέτ, Γκεμπ

Χρώμα: Κόκκινο

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved