Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι η Μπαστέτ στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι η Μπαστέτ στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Φοίνικας (25 Ιουνίου έως 24 Ιουλίου)

Ο Φοίνικας είναι το πουλί της ζωής και της ανάστασης. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν πολλές δυνατότητες, είναι αισιόδοξοι και ευέλικτοι. Αλλά μπορεί να ονειροβατούν και είναι πολύ εσωστρεφείς.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

Bastet

Μπαστέτ (Γουατζέτ ή Μπαστ) (14 - 28 Ιουλίου, 23 - 27 Σεπτεμβρίου, 3 - 17 Οκτωβρίου)

Η Μπαστέτ, γνωστή κι ως Γουατζέτ ή Μπαστ, είναι η θεά - γάτα της ευχαρίστησης

Είσαι πολύ παρατηρητικός/η και επιλέγεις φίλους και γνωστούς με σύνεση. Είσαι οξυδερκής και μελετητής της ανθρώπινης συμπεριφοράς, διαισθητικός/η, ευγενής, με λεπτότητα και ήρεμος/η. Αναζητάς την ισορροπία και την αρμονία σε κάθε πτυχή της ζωής. Ως σύντροφος είσαι πιστός/η και προστατευτικός/η και από τη στιγμή που θα βρεις την αγάπη σου τείνεις να αφιερώνεις τον εαυτό σου πλήρως. Η γνώση του απόκρυφου, του μυστηριώδους και του ανεξήγητου σε προσελκύει. Είσαι σχεδόν μάντης κι έχεις μεγάλη διορατικότητα σε όλα τα είδη των επιχειρηματικών σχεδίων και επαγγέλματα. Έχεις συχνά ανησυχία και περιέργεια για το τι σου επιφυλάσσει το μέλλον

Ιερό ζώο: Η Γάτα

Ταιριάζεις με: Σέκμετ, Ώρο

Χρώμα: κόκκινο, πράσινο και μπλε

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved