Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο Σεθ στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο Σεθ στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Χάθορ (26 Μαΐου - 24 Ιουνίου)

Η Χάθορ είναι η θεά του έρωτα. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι συναισθηματικοί, εξωστρεφείς και γοητευτικοί. Είναι όμως επιρρεπείς σε ακραία συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

Set

Σετ ή Σεθ (28 Μαΐου - 18 Ιουνίου, 28 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)

Ο Σεθ είναι ο θεός του χάους
Είσαι πολύ φιλόδοξος/η, με ανυπότακτο πνεύμα και δεν τα πας καλά με τους περιορισμούς. Αναζητάς συνεχώς την αλλαγή στη ζωή σου και ψάχνεις αυτό που θα σε κάνει να σπάσεις το φράγμα της μοναξιάς σου. Πρέπει να αναζητάς τις πολλές περιπέτειες που θα σου επιτρέψουν να ισχυροποιήσεις την εσωτερική σου δύναμη. Έχεις την τάση να διορθώνεις τα λάθη σου το συντομότερο δυνατό και πάντα να μαθαίνεις από αυτά. Ψάχνεις συνεχώς καινούργιες γνώσεις και έχεις διορατικότητα. Καλείσαι να φωτίσεις το δρόμο και να οδηγήσεις στο άγνωστο και ανεξερεύνητο. Είσαι τελειομανής και μπορεί κατά καιρούς να θυμώνεις πολύ εύκολα.

Ιερό ζώο: το «Ορισμός των ζώων»

Ταιριάζεις με: Γκεμπ, Σάτις (Νείλος)

Χρώμα: Χρυσοκαφέ (της άμμου)

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved