Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο Ανούβις στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο Ανούβις  στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Άμμων Ρα (26 Απριλίου - 25 Μαΐου)

Ο Άμμων Ρα είναι ο θεός της δημιουργίας. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι ισχυρογνώμονες, γενναίοι και σοφοί. Γίνονται καλοί ηγέτες, αλλά μπορεί να είναι αρκετά ανεκτικοί.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

Anubis

Ανούβις (8 - 27 Μαΐου, 29 Ιουνίου - 13 Ιουλίου)

Ο Ανούβις είναι θεματοφύλακας του Κάτω Κόσμου και θεός των νεκρών

Αν γεννήθηκες σε αυτό το ζώδιο είσαι εσωστρεφής και μοναχικός/η παρατηρητικός/η και οξυδερκής, πολύ συναισθηματικός/η και ευαίσθητος/η. Είσαι πολύ έξυπνος/η, διορατικός/η, με ενδιαφέρον στους άλλους, από διανοητικής και ψυχολογικής πλευράς. Έχει ένα έμφυτο πάθος για την εξερεύνηση του αγνώστου, τον αποκρυφισμό και την αθάνατη πλευρά του σύμπαντος. Η συμπεριφορά σου ίσως είναι απρόβλεπτη και μερικές φορές είναι λίγο ανησυχητική ή ανεξιχνίαστη στους άλλους. Είσαι παθιασμένος/η και υποστηρικτικός/η, όπως και λίγο επίμονος/η, με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Ιερό ζώο: Τσακάλι, Σκύλος

Ταιριάζεις με: Μπαστέτ, Ίσιδα

Χρώμα: Μαύρο

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved