Τα 3 ζώδια που το παρελθόν τα «στοιχειώνει»!

Μένουν «κολλημένα» σε ό,τι συνέβη παλιά…

Τα 3 ζώδια που το παρελθόν τα «στοιχειώνει»!

Δεν προχωράνε, δεν πάνε παρακάτω. Είναι κάποια ζώδια που απλά νιώθουν «στοιχειωμένα» από το παρελθόν τους. Και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα και άσχημα το παρόν τους. Δεν μπορούν να νιώσουν όσα θα ήθελαν και να χαρούν τις όμορφες στιγμές του παρόντος. Ποια είναι αυτά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον βάζουμε πρώτο στην σχετική λίστα και αυτό γιατί ο Καρκίνος έχει γενικότερα μεγάλο θέμα με τις αναμνήσεις και το παρελθόν. Είτε αυτές είναι καλές, είτε κακές, το ζώδιο αυτό «κολλάει» και θυμάται μόνιμα τα παλιά. Μιλάει συνεχώς για το τι έγινε τότε… Δεν μπορεί να πάει παρακάτω, λες και κάτι το κρατάει πίσω, ενώ δεν ξεχνάει τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεύτερος στην λίστα μας ο Σκορπιός. Σε αντίθεση με τον Καρκίνο, ο Σκορπιός «κολλάει» στο παρελθόν, αλλά στο αρνητικό του κομμάτι. Θυμάται ό,τι άσχημο έχει συμβεί και δεν μπορεί να το προσπεράσει και να το ξεχάσει. Γυρίζει πάνω του το κεντρί και για κάποιο λόγο αυτοτιμωρείται με τον τρόπο αυτό ή ζει με τη σκέψη ότι κάποια στιγμή θα πάρει το αίμα του πίσω.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς έχει ένα άλλο, διαφορετικό θέμα με το παρελθόν του. Τον επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό. Για την ακρίβεια διαμορφώνει τον χαρακτήρα του και τον αλλοιώνει κι από θύμα ενδέχεται να γίνει θύτης. Είναι που είναι ευεπηρέαστος από την φύση του, έρχονται και τα βιώματα του παρελθόντος και τον αποτελειώνουν…Κι ενώ μπορεί να ξεχάσει τα πάντα, τα άσχημα τα έχει μόνιμα στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται!

Κάθε ζώδιο έχει και το κουσούρι του! Αυτό είναι το δικό σου, που πρέπει να κόψεις!\

Το ζώδιό σου δείχνει για τι δεν πρέπει να σου καίγεται καρφί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved