Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο Ώρος στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο Ώρος  στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Όσιρις (27 Μαρτίου - 25 Απριλίου)

Ο Όσιρις είναι ο θεός του Κάτω Κόσμου. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο έντονες συναισθηματικές εξάρσεις και συχνά εξαιτίας τους παρεξηγούνται από τους άλλους. Είναι πρωτοπόροι, έξυπνοι, αλλά αποφεύγουν τις ευθύνες.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

Horus

Ώρος (20 Απριλίου - 7 Μαΐου, 12 -19 Αυγούστου)

Ώρος είναι ο θεός του ουρανού και των άστρων
Έχεις μια έμφυτη ικανότητα να θριαμβεύσεις, ξεπερνώντας διάφορες αντιξοότητες, αλλά δεν ξεχνάς ή αγνοείς κάθε μικρή ή μεγάλη αδικία που θα σου γίνει. Έχεις πολύ ισχυρή θέληση και είσαι αποφασισμένος/η να επιτύχεις τους στόχους σου σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Μαθαίνεις γρήγορα, είσαι ευφυής, σε γοητεύει το άγνωστο και τα διάφορα μυστήρια της ζωής. Έχεις έντονη αλλά γοητευτική προσωπικότητα, με τάση να οδηγείς, αντί να ακολουθείς και είσαι πάντα πρόθυμος/η να ασκήσεις εξουσία και επιρροή στους ανθρώπους.

Ιερό ζώο: Γεράκι, αρκούδα, λιοντάρι

Ταιριάζεις με: Μπαστέτ, Γκεμπ

Χρώμα: Κόκκινο

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved