Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο Θωθ στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο Θωθ  στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Γουατζέτ (Μπαστέτ, Μπαστ) (28 Οκτωβρίου - 26 Νοεμβρίου)
Η Γουατζέτ είναι η θεά της βασιλικής κόμπρας. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι ορθολογιστές, επιφυλακτικοί, ευσυνείδητοι, δογματικοί, και έχουν μια τάση προς την απαισιοδοξία και την καχυποψία.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

Thoth

Θωθ (1 - 19 Απριλίου, 8 - 17 Νοεμβρίου)

O Θωθ είναι ο θεός της εκπαίδευσης, της μάθησης, των τεχνών και της αστρολογίας

Είσαι από τη φύση σου καλός/η διαμεσολαβητής/α, διπλωμάτης, με εξαίρετη μνήμη, Επιπλέον, είσαι πολύ αξιόπιστος/η, ενθουσιώδης και έχεις επιχειρηματικό πνεύμα. Ο εγωισμός και η έπαρση είναι στοιχεία που απεχθάνεσαι ενώ η ακεραιότητα και το θάρρος είναι λέξεις-κλειδιά σου. Έχεις ισχυρή την αίσθηση του σωστού και του λάθους και των ηθικών αξιών και σου αρέσουν τα άτομα που είναι ειλικρινή και αναλαμβάνουν νέες προκλήσεις.

Ιερό ζώο: Πελαργός, μπαμπουίνους

Ταιριάζεις με: Μπαστέτ, Ίσιδα

Χρώμα: Γαλάζιο

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved