Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον άντρα Κριό

Θέλεις να ξανακερδίσει τον Κριό. Δες το πώς!

Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον άντρα Κριό

Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι Κριοί γενικά είναι «σκληρά καρύδια». Για να έχεις τύχη απέναντί τους και να τους ξανακερδίσεις, θα πρέπει να πατάς στη γη και να έχεις αυτοπεποίθηση. Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι έχει εκρηκτικό χαρακτήρα και είναι θερμοκέφαλος. Παρ' όλα αυτά, κατά την διάρκεια ενός χωρισμού, αυτό το ζώδιο, τείνει να αποφεύγει τους καβγάδες γιατί δε θέλει να νιώθει ενοχές.

Δύναμη

Μην ενδώσεις στον πρώην σου, Κριό. Ακόμα και αν σου λείπει και ανυπομονείς να είσαι ξανά μαζί του, κράτα χαρακτήρα γιατί λειτουργεί και λίγο αντιδραστικά. Πρέπει να είσαι δυνατή και να εμμένεις στην απόφασή σου. Να πιστεύεις στα λόγια σου και στις πράξεις σου. Δε θα σε σεβαστεί, αν εσύ αλλάξεις γρήγορα γνώμη. Προσπάθησε, απλά, να του εξηγήσεις τις σκέψεις σου με ηρεμία. Δώσε του χώρο να χαλαρώσει και να δει τα πράγματα και από την δική σου ματιά.

Πάθος

Αν θέλεις πίσω τον Κριό, κάνε επίκληση στο πάθος του. Ο πρώην σου δεν είναι αγαπησιάρης. Του αρέσει το έντονο πάθος και το σεξ γιατί τον κάνει να νιώθει ζωντανός. Γιατί να τσακωθείς, αν μετά δεν τα ξαναβρείς; Το να του δείξεις ότι υπάρχει ακόμα αγάπη στην σχέση σας, είναι σαν να ετοιμάζεις το σκηνικό για μια «καυτή» επανασύνδεση.

Ακολούθα τον αρχηγό

Ο Κριός δεν απολαμβάνει μόνο τις διαφωνίες και τις αστείες συζητήσεις, του αρέσει και να «ηγείται της αγέλης». Αν θέλεις να είσαι στο ίδιο μήκος κύματος μαζί του, τότε θα πρέπει να θέλεις κι εσύ τα ίδια πράγματα. Μην τσακώνεσαι χωρίς λόγο για το πού θα πάτε. Άφησέ τον να το οργανώσει εκείνος. Μην διαφωνείς μαζί του για την πολιτική, την θρησκεία ή τα εργασιακά θέματα. Ο Κριός θέλει μεν ακούει την γνώμη των άλλων, ωστόσο δεν θα επιτρέψει να του αλλάξουν την αντίληψη ή να τον κατευθύνουν.

Με το να του δείξεις ότι είσαι αφοσιωμένη στην σχέση σας, αλλά δεν θα γίνεις όμως και χαλάκι να σε πατήσει, ανεβαίνεις στα μάτια του. Ευτυχώς για σένα, ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για να κερδίσεις πίσω τον Κριό είναι κυρίως να κερδίσει τον σεβασμό του. Μετά έρχονται και όλα τα υπόλοιπα. Πάθος, αγάπη και μια δεύτερη ευκαιρία.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Τα 12 ζώδια απαντούν στην ερώτηση «Τι είναι αγάπη;»

Αυτά είναι τα 6 πιο ανικανοποίητα ζώδια

Μήπως ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια που κάνουν «εκπτώσεις» για να μην είναι μόνα;

Αυτές είναι οι έξι αντροχωρίστρες! Μπορούν εύκολα να σου «φάνε» τον άντρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved