Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι η Ίσιδα στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι η Ίσιδα  στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Σφίγγα (27 Δεκεμβρίου - 25 Ιανουαρίου)
Η Σφίγγα είναι ο θεματοφύλακας. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι λογικοί, ευπροσάρμοστοι και εξαιρετικά πειθαρχημένοι. Συνήθως είναι πολλοί σοβαροί πίσω από τη φαινομενικά ανάλαφρη εικόνα τους.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

Isis

Ίσις (11 έως 31 Μαρτίου, 18 έως 29 Οκτωβρίου, 19 έως 31 Δεκεμβρίου)

Η Ίσις είναι η σύζυγος του Όσιρι και το σύμβολο της μητρικής αγάπης

Είσαι πολύ εργατικός/η και βρίσκεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Έχεις την τάση να είσαι πολύ απαιτητικός/η στην προσωπική και ερωτική σου ζωή καθώς και την εργασία σου. Αποφασιστικός/η και επίμονος/η, είσαι ένας τρομερός αντίπαλος σε όποιον σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και πολύ προστατευτικός/η με τους αγαπημένους σου. Πάντως είσαι καλοπροαίρετος/η και ευγενής και θέλεις να υπάρχει ένα αρμονικό πνεύμα μεταξύ όλων. Όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο επιθυμητός/η γίνεσαι.

Ιερό ζώο: Κριάρι

Ταιριάζεις με: Θωθ, Όσιρι

Χρώμα: Κόκκινο, πορτοκαλί, χρυσό

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved