Ποια ζώδια «πετάνε χαρταετό»;

Άλλοι πετάνε χαρταετό κυριολεκτικά και άλλοι… μεταφορικά!

Ποια ζώδια «πετάνε χαρταετό»;

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και το έθιμο επιτάσσει το πέταγμα του χαρταετού, την λαγάνα, τα θαλασσινά, τον ταραμά κ.α. Το… «πέταγμα» όμως του χαρταετού κάποια ζώδια το έχουν κάνει επιστήμη. Και τι εννοούμε με αυτό: Η φράση «πετάω χαρταετό» στην κυριολεξία, σημαίνει «κάνω τον χαζό», τον Κινέζο, αυτόν που είναι από άλλο πλανήτη. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που κάνουν με μεγάλη ευκολία ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν κατάλαβαν;

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θέλει να τα έχει καλά με όλους. Αυτό είναι γνωστό. Μην του διαταράξετε την ηρεμία του, την ισορροπία του και το ήσυχο περιβάλλον του. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην τσακωθεί. Και δεν «πετάει χαρταετό» μόνο σε έναν τομέα της ζωής του, για παράδειγμα στην δουλειά του. Το κάνει γενικά. «Ειρήνη υμίν» είναι το σύνθημά του και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Κάνει με μεγάλη ευκολία ότι δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε και πάει παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα βήματα του Ζυγού βαδίζει ο Ιχθύς. Με την διαφορά ότι ο Ιχθύς θα «πετάξει χαρταετό», όταν θέλει να ξεγλιστρήσει, σε περίπτωση που πας να τον στριμώξεις. Είναι αυτός που θα στο παίξει ιστορία και θα σου πει «συγγνώμη δεν το κατάλαβα». Θα σε βγάλει τρελό για να γλιτώσει. Θα κάνει και λίγο θύμα και θα πει ότι ό,τι έκανε, το έκανε για το καλό όλων και δεν είχε κακή πρόθεση κτλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μοιάζει με τον Ζυγό πάρα πολύ στο κομμάτι της επικοινωνίας. Ζώδια του αέρα και τα δυο άλλωστε. Μόνο που ο Δίδυμος δεν ενδιαφέρεται για την ισορροπία και την ηρεμία και να μην τσακωθεί με τους γύρω του. Ενδιαφέρεται να γίνει η δουλειά του. Και να γίνει άμεσα και αποτελεσματικά. Θα περάσει το δικό του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οπότε ναι… «πετάει χαρταετό» γιατί δεν τον πολυνοιάζει κιόλας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι «κρύο αίμα». Είναι ο άνθρωπος που θες να έχεις στη δουλειά σου γιατί έχει υπομονή και επιμονή. Δεν αντιδρά σε όσα συμβαίνουν γύρω του και «πετάει χαρταετό» μέχρι να δει πώς θα πάνε τα πράγματα. Περιμένει και δεν βιάζεται. Ο χρόνος είναι πάντα με το μέρος του. Όλα αυτά, μέχρι να «μπει το νερό στο αυλάκι». Γιατί όταν μπει… μόνο «χαρταετό δεν πετάει».

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δεν έχουν κόμπλεξ με τα κιλά και τις καμπύλες τους

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Ποια διάσημη θα μπορούσε να σε εμπνεύσει με βάση το ζώδιό σου;

Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Κριούς, Λέοντες και Τοξότες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved