Τα ζώδια που θα σε «παίξουν» πολύ άσχημα μέσω… social media

Αυτός είναι ένας «πόλεμος» που δεν θες να ανοίξεις μαζί τους…

Τα ζώδια που θα σε «παίξουν» πολύ άσχημα μέσω… social media

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά είναι «μανούλες» στο επικοινωνιακό κομμάτι. Pick your battles λένε οι Αμερικανοί και εμείς θα σου πούμε απλώς ότι με αυτά τα 3 ζώδια δεν τα βάζεις. Σε ό,τι έχει να κάνει με επικοινωνία, μηνύματα, ατάκες, stories, social media κ.οκ. έχουν πάρει διδακτορικό και μπορούν να παραδώσουν και μαθήματα αν θες..

ΖΥΓΟΣ

Πρώτος και καλύτερος στην λίστα μας. Ο άρχοντας της επικοινωνίας, της διπλωματίας και των δημοσίων σχέσεων. Θα σου πει αυτό που θέλει να σου πει με τρόπο. Θα σε «σφάξει με το βαμβάκι». Είναι το ζώδιο που και το «φαρμάκι του θα στάξει» και «ευχαριστώ» θα του πεις. Ειδικά τα social media τα παίζει στα δάχτυλα. Οπότε, αν φλερτάρεις με Ζυγό, θα σε «τρελάνει» με τα stories του και τις αναρτήσεις του και θα σε φέρει εκεί που θέλει αυτός με τρόπο τόσο… διπλωματικό και έμμεσο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεννημένος για την επικοινωνία. Το μόνο που ξέρει να κάνει άψογα ο Δίδυμος είναι ακριβώς αυτό. Είναι σαν τον Ζυγό σε αυτό ο κομμάτι. Έτσι και φλερτάρεις μαζί του να είσαι προετοιμασμένος για έναν «διαδικτυακό πόλεμο» που προηγούμενό του δεν θα έχεις ξαναζήσει… Και για τον Δίδυμοι ισχύουν όσα γράψαμε για τον Ζυγό. Ζώδια του αέρα και τα δυο. Πανέξυπνος και ευέλικτος, θα σε πάει εκεί ακριβώς που θέλει χωρίς να το καταλάβεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι και εκείνοι «μανούλες» στο φλερτ. Για εκείνους τα social media είναι ένα όπλο στα χέρια τους. Πρόσεξε πολύ! Ο Ιχθύς είναι αυθεντία στον ψυχολογικό πόλεμο. Δεν τα βάζεις μαζί του. Αυτό το ρομαντικό, τρυφερό και ευαίσθητο πλασματάκι θα σε αποτρελάνει. Και τα social media είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που θα χρησιμοποιήσει. Και φυσικά δεν θα σταματήσει τον «πόλεμο» αυτό, αν δεν καταφέρει αυτό που θέλει.

Διάβασε επίσης: Τα ζώδια που θα σε χώριζαν χωρίς καν να σου πουν «αντίο»!

Οι 4 γυναίκες που είναι ικανές κάνουν έναν άντρα να λαλήσει

5 ζευγάρια που αρχίζουν ωραία και τελειώνουν... με πόνο

Τα 4 πιο «τοξικά» ζευγάρια ζωδίων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved