Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι η Μουτ στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι η Μουτ στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Ίσις (25 Φεβρουαρίου - 26 Μαρτίου)
Η Ίσις είναι η θεά της πειθαρχίας. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι απλοί, σίγουροι και ιδεαλιστές. Συχνά όμως χάνονται στις σκέψεις τους.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

mut

Μουτ (22 – 31 Ιανουαρίου, 8 – 22 Σεπτεμβρίου)

Είναι η σύζυγος του Άμμων - Ρα

Αν γεννήθηκες κάτω από αυτό το ζώδιο ενθαρρύνεσαι να κοιτάξεις πέρα από την ερωτική έκφραση και να αποκτήσεις βαθύτερη γνώση της σεξουαλικής δυναμικής αλλά και να συνδέσεις αρμονικά την αρσενική και τη θηλυκή σου πλευρά. Οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες της ζωής σου δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς σε πνευματικό επίπεδο. Μάλλον είσαι υπερπροστατευτικός/η με τα άτομα που αγαπάς.

Ιερό ζώο: Λευκός γύπας, αγελάδα, γάτα

Ταιριάζεις με: Άμμων Ρα, Θωθ

Χρώμα: Λευκό

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved