Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο θεός Άμμων Ρα στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι ο θεός Άμμων Ρα στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Σου (26 Ιανουαρίου - 24 Φεβρουαρίου)

Ο Σου είναι ο θεός του αέρα. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι δημιουργικοί και ευσυνείδητοι. Ενώ είναι συνήθως επιτυχείς, πάντα φοβούνται την αποτυχία κι αυτό συχνά τους κάνει να διστάζουν.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

Amon ra

Άμμων Ρα (8 - 21 Ιανουαρίου, 1 - 11 Φεβρουαρίου)

Ο Άμμων Ρα είναι ο θεός της δημιουργίας

Αν γεννήθηκες κάτω από αυτό το ζώδιο είσαι γενναιόδωρος/η, με αυτοπεποίθηση και έλεγχο, που εμπνέει τους ανθρώπους που κι έχουν πίστη σε σένα και θα σου δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και αποπνέεις χάρη και ευτυχία. Οι σκέψεις σας είναι τόσο στοχαστικές όσο και πνευματικές. Είσαι πολύ χρήσιμος/η, επιτυχής και γενναιόδωρος/η.

Ιερό ζώο: Κριάρι (επίσης αποδίδεται το λιοντάρι και ο ταύρος)

Ταιριάζεις με: Σάτι και Ώρο

Χρώμα: Κόκκινο (Επίσης αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε)

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved