Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι Σφίγγα στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Δες αν αντιστοιχεί η ημερομηνία γενεθλίων σου στο συγκεκριμένο ζώδιο-θεότητα

Πότε πρέπει να έχεις γεννηθεί, για να είσαι Σφίγγα στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο;

Το Αιγυπτιακό ωροσκόπιο αποτελείται από 12 ζώδια, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους θεούς και θεές. Κατά την Ελληνιστική περίοδο εξ αιτίας των επιδράσεων που δέχτηκαν οι Αιγύπτιοι από τους Έλληνες, η Αιγυπτιακή αστρολογία προσαρμόστηκε στην Δυτική, οπότε τα ζώδια - θεότητες αποδόθηκαν και στα κλασικά ζώδια, όπως τα ξέρουμε.

Παρακάτω θα βρεις τόσο το προσαρμοσμένο ζώδιό σου στη δυτική αστρολογία, όσο και το παραδοσιακό και τις ερμηνείες του κατά το Αιγυπτιακό Ωροσκόπιο. Έχε κατά νου ότι μπορεί να διαφέρουν αρκετά οι ερμηνείες τους ή ότι έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί κάποια ζώδια.

Το ζώδιό σου κατά την Δυτική Αστρολογία

Σφίγγα (27 Δεκεμβρίου έως 25 Ιανουαρίου)

Η Σφίγγα είναι ο θεματοφύλακας. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι λογικοί, ευπροσάρμοστοι και εξαιρετικά πειθαρχημένοι. Μη σε εξαπατά η ανάλαφρη εικόνα που δείχνουν γιατί κατά βάση είναι άτομα πολύ σοβαρά.

Το ζώδιό σου κατά την Παραδοσιακή Αιγυπτιακή αστρολογία

Sati

Σάτις ή Νείλος (1 - 7 Ιανουαρίου, 19 - 28 Ιουνίου, 1 - 7 Σεπτεμβρίου, 18 - 26 Νοεμβρίου)

Η Σάτις ή Σατέτ συνδέεται με τις πλημμύρες του Νείλου.

Αν γεννήθηκες κάτω από την επιρροή της Σάτις είσαι ευαίσθητος/η και διαισθητικός/η, θέλεις τα πάντα να είναι καθαρά και εναρμονισμένα με τη φύση. Είσαι υπεύθυνος/η για τον πλούτο και την ευημερία των ανθρώπων γύρω σου. Έχεις ισχυρές φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και πρακτικός/η για να πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις την τάση να υποστηρίζεις εκείνους που αδικούνται.
Ιερό ζώο: Αντιλόπη
Ταιριάζεις με: Άμμων Ρα, Σετ (Σεθ)
Χρώμα: Λευκό

Διάβασε επίσης: Μάθε τι ζώδιο είσαι στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved