Τα 3 ζώδια που θα σου βρουν γαμπρό στο πι και φι

Τύφλα να έχει η Γεωργία Βασιλειάδου στην ταινία «Η θεία από το Σικάγο».

Τα 3 ζώδια που θα σου βρουν γαμπρό στο πι και φι

Όχι απλά θα σε παντρεύανε… «μυρωδιά» δεν θα έπαιρνες. Για πότε θα είχες βρεθεί κάτω από τον πολυέλαιο να ανταλλάσσεις όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με το άλλο σου μισό, ούτε που θα το είχες καταλάβει.

vasileiadou

Μπορεί να μην χρησιμοποιούν στάμνες, αλλά πίστεψέ μας… τον έχουν τον τρόπο τους να μαθαίνουν τα πάντα για όλους και να ξέρουν ποιος θα ταίριαζε με ποια και ποιοι θα κάνανε μαζί την καλύτερη οικογένεια.

Αρχι-προξενήτρα θα λέγαμε πως είναι ο Δίδυμος. Είναι το ζώδιο που με κυβερνήτη τον Ερμή, έχει πάρει… διδακτορικό στην επικοινωνία. Αφήστε, δε, που το κουτσομπολιό το έχει στο αίμα του. Ξέρει τα πάντα για όλους! Είναι κάτι ανάμεσα σε CIA, MI6 και KGB. Ξέρει τι θέλεις εσύ, πριν καν το ποθήσεις και επειδή γνωρίζει κόοοοοσμο και κοσμάκη, δεδομένα μια καλή περίπτωση θα έχει να σου την συστήσει.

Πάμε τώρα στο νούμερο 2 της κατάταξης. Ο γλυκούλης Καρκίνος θα βαλθεί να σε παντρέψει. Ο γάμος για εκείνον είναι τα από τις πιο σημαντικές αξίες της ζωής, ο πιο σπουδαίος προορισμός του ανθρώπου σε αυτή τη ζωή, γι’ αυτό θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για όποιον ή όποια θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Μόνο! Για όλα τα υπόλοιπα δεν κουνάει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι.

Τρίτος στην σχετική λίστα είναι ο Ζυγός. Ο PR του ζωδιακού. Ο άνθρωπος που όποια πέτρα και να σηκώσεις, θα βρεις από κάτω έναν γνωστό ή μια γνωστή του, φίλο ή φίλη, ακόλουθο ή ακόλουθη στα social media. Και επειδή και για εκείνον πρώτη του προτεραιότητα είναι η αγάπη, ο έρωτας και η σχέση - γάμος, θα βάλει το χεράκι του για να βοηθήσει τους φίλους του να βρουν κι εκείνοι το παντοτινό τους ταίρι!♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για κάθε άντρα του ζωδιακού για να έχεις το πάνω χέρι!

Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

Αυτοί είναι οι 3 πιο εγωιστές του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved