Ο… σπασίκλας της τάξης σου μάλλον ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια!

Ή μήπως ήσουν εσύ αυτός;

Ο… σπασίκλας της τάξης σου μάλλον ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια!

Γνωρίζουμε πολλά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ακόμη κάποια «μυστήρια» που μένουν ανεξερεύνητα, όπως, για παράδειγμα, το ποια ζώδια είναι «σπασίκλες»! Αυτά δηλαδή που θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα, να τα ξέρουν όλα και να είναι το παράδειγμα προς μίμηση καθηγητών και γονιών. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να μάθεις αν εσύ ή ο σπαστικός της τάξης σου συγκαταλέγεται στη λίστα, συνέχισε να διαβάζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παίζει να ήταν ή να είναι το «φυτό» της τάξης. Αγαπά τη μάθηση (και την πίεση που ανοίγει τους ορίζοντές του), ενώ έχει την ικανότητα να αναλύει και να υπεραναλύει κάθε λεπτομέρεια που «πέφτει» στην αντίληψή του. Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να βασίζεται στην ανάγκη του να «αγγίζει» την τελειότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι κατευθύνεται συνήθως από το μυαλό του και επαναξιολογεί πολλές φορές τις αποφάσεις του. Το γεγονός ότι παραμένει πάντα λογικός και δεν αντιδρά παρορμητικά είναι αξιοσημείωτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνεπής, υπεύθυνος, σοβαρός (ίσως παραπάνω από όσο θα έπρεπε για την ηλικία του) είναι η «αυθεντία» της αίθουσας, το αγαπημένο παιδί γονιών και καθηγητών και το αντικείμενο πειράγματος των υπόλοιπων μαθητών. Έτσι κι αλλιώς όμως, δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη τους, αφού δεν επιδιώκει να κάνει παρέα μαζί τους. Ξέρει ότι για να φτάσει στην κορυφή πρέπει να είναι best of the best κι όσα πιο πολλά μαθαίνει, τόσο περισσότερο εξελίσσεται, οπότε του είναι εύκολο θα προσεγγίσει τον στόχο του.

ΛΕΩΝ: Ο Λέων είναι το μοναδικό ζώδιο της Φωτιάς που υπάρχει στην εν λόγω λίστα, ίσως γιατί του είναι πιο εύκολο να αφοσιωθεί σε έναν στόχο και να παραμείνει σταθερός. Το ότι θέλει να ξεχωρίζει, να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους άλλους, τροφοδοτεί τον ανταγωνισμό του και αυτό μπορεί να τον κάνει… σημαιοφόρο για να τον καμαρώνουν γονείς και καθηγητές. Έχει αυξημένη αυτοπεποίθηση, γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του και επιδιώκει με ζήλο τους στόχους του. Η αποφασιστικότητά του, μάλιστα, τον ωθεί συνεχώς στην εξερεύνηση νέων οριζόντων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τη στιγμή που αμφισβητεί τα πάντα, ο Σκορπιός θα εργαστεί σκληρά για να βρει το «κρυμμένο» νόημα που υπάρχει πίσω από οτιδήποτε (όπως πιστεύει). Η διαίσθησή του, σε συνδυασμό με την επινοητικότητα, την περιέργεια και την τάση του για διερεύνηση, τον οδηγεί όλο και βαθύτερα στον κόσμο της μάθησης. Μπορεί να έχει ανήσυχο πνεύμα, ταυτόχρονα όμως αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα πειθαρχημένου ατόμου που είναι πρόθυμο να μάθει από τα λάθη του και να μην τα επαναλάβει ποτέ όσο ζει.

Διάβασε επίσης:

Τα 6 ζευγάρια που θα σφαχτούν μόλις κάνουν σχέση

Τα 4 ζώδια που πραγματικά μισούν το «μέσα»

Αυτά τα 4 ζώδια είναι στον... κόσμο τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved