Τα 3 ζώδια που δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη

Δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη ούτε ακόμα και όταν ενηλικιώθηκαν!

Τα 3 ζώδια που δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη

Δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη ούτε ακόμα και όταν ενηλικιώθηκαν!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ! Κάποιοι που έχουν καρδιά μικρού παιδιού και πιστεύουν ακόμα πως τα δώρα τα φέρνει ο Άγιος Βασίλης. Είναι αυτοί που τρελαίνονται με τις γιορτές των Χριστουγέννων και τηρούν όλα τα παραδοσιακά έθιμα. Και δεν μιλάμε για το ρεβεγιόν, ή τα ξενύχτια ή το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Είναι αυτοί που θα βάλουν ένα ποτήρι γάλα και μερικά μπισκότα δίπλα στο τζάκι τους για να έρθει ο Άγιος Βασίλης το βράδυ να αφήσει τα δώρα και να… τσιμπήσει και κάτι, μιας και είναι γνωστός λιχούδης που τρελαίνεται για τα μπισκότα.

Αφήστε που τόσες ώρες πάνω στο έλκηθρο να μοιράζει δώρα, δίψασε, οπότε το γάλα είναι… ότι πρέπει. Αυτά τα τρία ζώδια λοιπόν δεν θα σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στην μαγεία των Χριστουγέννων και θα είναι οι αιώνια ρομαντικοί του ζωδιακού. Για ποια ζώδια μιλάμε;

ΤΑΥΡΟΣ

Ζει και αναπνέει για τα Χριστούγεννα. Τρελαίνεται για ότι έχει να κάνει με οικογενειακά τραπέζια, φαγητά, ποτά, φίλους και συγγενείς. Είναι αυτός που θα ξυπνήσει πρώτος και θα τρέξει να δει κάτω από το δέντρο τι δώρο άφησε για εκείνον ο αγαπημένος του Άγιος Βασίλης.

ΛΕΩΝ

Το λιοντάρι αγαπά τόσο το κόκκινο χρώμα, όσο και το χρυσό. Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη του γιορτή και μέσα από αυτή, έχει την ευκαιρία τόσο να λάμψει όσο και να έχει τα δικά του πρόσωπα κοντά του. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα λιοντάρια είναι άνθρωποι της οικογένειας και τους αρέσει να τα κακομαθαίνουν. Αυτό έκανε χρόνια ολόκληρα ο αγαπημένος τους Άγιος με τα δώρα που τους άφηνε κάτω από το τραπέζι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που θα στολίσει πρώτος το σπίτι του και θα τα δείξει περήφανα στα social media. Είναι εκείνος που θα διοργανώσει τις γιορτές του και θα τηρήσει κάθε έθιμο, από το πιο σημαντικό έως και το πιο ασήμαντο. Ο Ζυγός θα φροντίσει να πάρει τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους του και θα περιμένει το δικό του από τον Άγιο Βασίλη. Όπως το περίμενε πάντα από τότε που ήταν παιδάκι.

Διάβασε επίσης:

Ξέρουμε πώς σου αρέσει να περνάς τα Χριστούγεννα. Το ζώδιό σου τα λέει όλα!

Σε επηρεάζει κι εσένα ο χειμώνας ή μόνο αυτά τα 4 ζώδια;

Τα 7 ζώδια που μπαίνουν πιο εύκολα στο Χριστουγεννιάτικο mood

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved