Αυτό είναι το τέλειο γούρι για κάθε ζώδιο για το 2019!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτή την εποχή, ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για τις γιορτές και κυρίως, την έλευση του νέου έτους.

Αυτό είναι το τέλειο γούρι για κάθε ζώδιο για το 2019!

Θέλεις να υποδεχθείς το 2019 με αγάπη, αισιοδοξία, τύχη, φως και… λάμψη και ελπίζεις πως η ετήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, θα είναι κάτι παραπάνω από καλή!

Με λίγα λόγια, χρειάζεσαι και εσύ το γούρι σου για να αισθάνεσαι ότι η τύχη θα είναι φέτος με το μέρος σου. Εμείς το ψάξαμε, λοιπόν, το θέμα και κάναμε την έρευνά μας για να ανακαλύψουμε το πιο θηλυκό και όμορφο γούρι της χρονιάς και το βρήκαμε στην… HERA!

Ναι, σε ενημερώνουμε ότι η θέα Ήρα βρίσκεται στο επίκεντρο το 2019 και φέρνει στο σήμερα κάτι από τη λάμψη της Αρχαίας Ελλάδας. Διότι αν δεν το γνώριζες, η Ήρα ήταν η θέα του γάμου και παράλληλα αποτελούσε την επιτομή της καθάριας θηλυκότητας και της ζεστασιάς. Σύμβολό της ήταν το κρίνο. Σμιλεμένο μέσα στο φως των αιώνων και παντοτινό σύμβολο της γυναικείας χάρης, το κρίνο αυτό μας το φέρνει φέτος για γούρι ο οίκος ZOLOTAS.

Ανάλογα με το ζώδιό σου, βρες, λοιπόν, και εσύ το κατάλληλο γούρι για εσένα -ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τι καλύτερο υπάρχει, άλλωστε, από το να υποδεχθείς το νέο έτος με το πρώτο λουλούδι του νέου χρόνου;

1

Κριός: Είσαι μια γυναίκα δυναμική και αυτό φαίνεται σε ό,τι κάνεις. Η δική σου πέτρα, λοιπόν, είναι το ισχυρό -όπως εσύ- διαμάντι. Αν ψάχνεις το γούρι σου, μην ξεχάσεις να βρεις εκείνο που περιέχει τον κατάλληλο για εσένα πολύτιμο λίθο -και φυσικά, χρυσό. Με λίγα λόγια, άφησε φέτος το καθάριο άγγιγμα της Ήρας να σου φέρει τύχη με το παρακάτω παντατίφ HERA με τα διαμάντια και τον κίτρινο χρυσό!

KRIOS

Ταύρος: Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, τότε προτείνουμε να βρεις φέτος το γούρι σου με βάση το κατάλληλο για εσένα χρώμα. Αυτό για εσένα Ταυρίνα μου είναι το πράσινο. Συνδέεται με τις ημέρες της γέννησής σου -όταν και η Φύση βρίσκεται στα καλύτερά της- ενώ για εσένα, συμβολίζει τη δύναμη και την πρόοδο. Για δες, λοιπόν, αυτό το εντυπωσιακό βραχιόλι με το γούρι της σεζόν. Θα το βρεις σε ασήμι επιχρυσωμένο και με πράσινο σμάλτο!

TAYROS

Δίδυμος: Για τον έξυπνο, κοινωνικό και απίστευτα αναποφάσιστο Δίδυμο, το κίτρινο είναι ένα χρώμα που τον εκφράζει και συνδέεται με τη σοφία και το πνεύμα. Αξίζει, λοιπόν, να πάρεις το γούρι της φετινής χρονιάς σε κίτρινο χρυσό. Τι θα έλεγες για αυτά τα σκουλαρίκια HERA;

DIDIMOI

Καρκίνος: Για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, η θεά Ήρα επιτάσσει να βρεις ένα γούρι που θα σε κάνει να αισθανθείς ασφάλεια και ηρεμία, το 2019. Το λευκό, το γκρι και το ασημί, είναι χρώματα που εκφράζουν αυτήν ακριβώς την ηρεμία που αποζητάς, οπότε σίγουρα αξίζει να αποκτήσεις αυτό το παντατίφ γούρι HERA σε ασήμι γυαλιστερό!

KARKINOS

Λέων: Μια δυναμική Λιονταρίνα θέλει να έχει πάντα την τύχη με το μέρος της. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα πρέπει να βρει το κατάλληλο για εκείνη γούρι που θα τη βοηθήσει να ακτινοβολεί κάθε στιγμή. Το παρακάτω επιχρυσωμένο παντατίφ HERA είναι φτιαγμένο για εκείνη.

LEON

Παρθένος: Για την τελειομανή Παρθένο, το γούρι του 2019 πρέπει να της προκαλεί ένα έντονο συναίσθημα αρμονίας. Χάνει εύκολα τη ψυχραιμία της, για αυτό είναι απαραίτητο να εστιάσει σε χρώματα, λίθους ή υλικά που συμβολίζουν την ηρεμία και τη σταθερότητα. Τα γήινα χρώματα, όπως το πράσινο, είναι ό,τι πρέπει για εκείνη. Αξίζει σίγουρα να δει αυτό το παντατίφ με το πράσινο σμάλτο και το πράσινο σατέν κορδόνι!

PARTHENOS

Ζυγός: Είσαι κοινωνική και άκρως ρομαντική. Σου αρέσει να φλερτάρεις και πιστεύεις πολύ στον έρωτα. Αυτός είναι ο λόγος που το ροζ χρώμα σε συνδυασμό με τον ροζ χρυσό, πρέπει να υπάρχουν στο δικό σου γούρι για το 2019. Αυτό το παντατίφ γούρι HERA σε ροζ χρυσό με διαμάντια, θα σε βοηθήσει να βγάλεις πιο εύκολα στην επιφάνεια τη γοητευτική πλευρά του χαρακτήρα σου και παράλληλα, θα σε βοηθήσει να είσαι λίγο πιο… αποφασιστική!

ZYGOS

Σκορπιός: Είσαι μια γυναίκα σκοτεινή, γεμάτη μυστήριο, ένας κλειστός χαρακτήρας που δύσκολα «ανοίγεται». Αυτό σημαίνει ότι το γούρι του 2019 πρέπει να περιέχει λίγο από το αγαπημένο σου χρώμα: Το μαύρο! Για δες αυτό το βραχιόλι-γούρι 2019 σε ασήμι επιχρυσωμένο, με το μαύρο κορδόνακι!

SKORPIOS

Τοξότης: Λατρεύεις την περιπέτεια και την ελευθερία και το 2019, θέλεις να έχεις και τα δύο. Για γούρι, λοιπόν, αξίζει να ζητήσεις τη βοήθεια της Ήρας και να βάλεις στη ζωή σου λίγο κίτρινο. Αντιπροσωπεύει τη χαρά, την ευτυχία, τον ήλιο και τη ζεστασιά (όπως η HERA) και θα σε βοηθήσει να τα πας λίγο καλύτερα φέτος σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι των σχέσεων. Αυτά τα σκουλαρίκια από κίτρινο χρυσό, θα σε καλύψουν και με το παραπάνω.

TOXOTIS

Αιγόκερως: Αν είσαι Αιγόκερως, δοκίμασε να βρεις το γούρι σου με βάση τον πολύτιμο λίθο σου. Τα ζαφείρια σίγουρα σου ταιριάζουν και θα σου δώσουν τη δύναμη να γίνεις πιο εκδηλωτική και δυναμική σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου. Το παρακάτω παντατίφ είναι εμπνευσμένο από το κρίνο της Ήρας και αξίζει να το αποκτήσεις!

AIGOKEROS

Υδροχόος: Αν είσαι Υδροχόος, τότε αξίζει να εμπιστευτείς τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό, σε ό,τι αφορά στο φετινό σου γούρι. Βρες ένα κόσμημα που περιέχει το μπλε χρώμα που ενεργοποιεί τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου! Το παρακάτω παντατίφ HERA σε ασήμι με μπλε σμάλτο είναι το ιδανικό για εσένα.

YDROXOOS

Ιχθύς: Ο συναισθηματικός και διαισθητικός Ιχθύς είναι ένα ζώδιο μεταβλητό που χρειάζεται σίγουρα λίγη σταθερότητα στη ζωή του. Αυτός είναι ο λόγος που ένα γούρι που φέρει τη σταθερή δύναμη του διαμαντιού, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο «σύμμαχο» για εκείνον κατά τη διάρκεια του 2019. Για δες, Ψαράκι μου, το παρακάτω παντατίφ.

IXTHIES

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις, το σίγουρο είναι πως το κρίνο της Ήρας θα γίνει φέτος το γούρι σου και θα γεμίσει με χάρη κάθε νέα αρχή στην αυγή του 2019! Διότι σε αυτό το γούρι, το φως του ουρανού συναντά τη γονιμότητα της Γης και σου δίνει το νέο άνθος του χρόνου, ένα λαμπερό λευκοπέταλο κρίνο!

Ακόμη πιο σημαντικό για εμάς, βέβαια, είναι το ότι η HERA έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού. Με λίγα λόγια, θα σου φέρει γούρι και θα κάνει φέτος το καλό!

Διάβασε επίσης:

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Τι θα φέρει το 2019 στα οικονομικά του κάθε ζωδίου;

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved