Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Σκορπιό; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Ένα γοητευτικό παιχνίδι για να αποπλανήσεις τον ερωτικό Σκορπιό

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Σκορπιό; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Σκορπιό ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Η μυστηριώδης γοητεία των Σκορπιών ταράζει και τους πιο συγκρατημένους και τους πιο σεμνότυφους τύπους ανθρώπων, γι' αυτό να είστε κυριολεκτικά «έτοιμοι για όλα», από τη στιγμή που θα θελήσετε να προσεγγίσετε ερωτικά έναν Σκορπιό. Είναι παθιασμένοι ερωτύλοι που καθοδηγούνται από μια συναρπαστική φαντασία σε πειραματισμούς με σκοπό την απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση.

Δώστε το ραντεβού σας κάπου απομονωμένα, μακριά από τα τυχόν αδιάκριτα βλέμματα και, αφού τον επιβεβαιώσετε για τη μοναδικότητά του (είναι τρομερά κτητικοί) και χαλαρώσει, παρασύρετέ τον σ' έναν αργό και αισθησιακό χορό, όπου θα έχετε την ευκαιρία να είστε σε πλήρη επαφή με το σώμα του και έμμεσα με τα γεννητικά όργανα που είναι και το ευαίσθητο σημείο τους! Από κει και πέρα, ο Σκορπιός σας είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και θα έχετε μαζί του οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει αυτή την εμπειρία αξέχαστη.

Είναι άκρως θερμόαιμοι, συναισθηματικοί και δεν θα σας συγχωρήσουν με τίποτα, αν διανοηθείτε να τον κάνετε να ζηλέψει. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και μη δίνετε αφορμές για καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες, γιατί η κατά μέτωπο αντιμετώπισή του μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική... για εσάς βέβαια.

Ξεκλειδώστε τον με παθιασμένη αφοσίωση και έχοντας πάντα ετοιμοπόλεμη διάθεση για αχαλίνωτο σεξ.

Διάβασε επίσης:

Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved