Πώς θέλει τη γυναίκα ο άντρας με την Αφροδίτη στον Ταύρο

Γιατί η Αφροδίτη του ωροσκοπίου του δείχνει το πώς θέλει τη γυναίκα

Ο άντρας με Αφροδίτη στον Ταύρο αναζητά την γυναίκα... Angelina Jolie, αλλά με τις μαγειρικές ικανότητες του Πετρετζίκη διότι ο έρωτας μπορεί χρόνια να μην κοιτά, αλλά, όπως σοφά επισημαίνει ο λαός, περνάει από το στομάχι. Και στην περίπτωση όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο κρεβάτι, έχουν σαφείς ονομασίες: Οδός Γιαουρτλού, Λεωφόρος Κεμπάπ, Πλατεία Κοντοσουβλίου και πάει λέγοντας...

Αν, λοιπόν, είσαι γυναίκα-πειρασμός, αλλά ξέρεις να φτιάχνεις μόνο αβγά, σίγουρα θα έχεις θέμα και θα καταλήξεις να γίνεις συνέταιρος στα delivery της γειτονιάς. Ο... Τσελεμεντές και λίγη εξάσκηση είναι ο τρόπος για να αποφύγεις τη γκρίνια και τα έξοδα. Νηστικό αρκούδι δε χορεύει κι αν ο καλός σου δε φάει τα κοψίδια του, κοκό δεν έχει... Θα μείνεις... μπουκάλα, με το ροχαλητό να αποτελεί το ρέκβιεμ μιας ελπιδοφόρας -πλην όμως καταστροφικής βραδιάς.

Εαν πάλι είσαι «η γυναίκα της διπλανής πόρτας», αλλά στη μαγειρική “πετάς”, τότε ο τύπος βρήκε τον μήνα που θρέφει τους 11 κι εσύ τον αρκούδο σου.

Για να τον κερδίσεις ολοκληρωτικά βέβαια και να σου τάξει γάμο υπάρχουν κι άλλα προαπαιτούμενα.

Πρώτον, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είσαι σπάταλη κι ελαφρόμυαλη. Ο άνθρωπός σου δε νοιάζεται ούτε για λούσα, ούτε για κους κους. Κι αν ο καλός Ταυράκος υποψιαστεί ότι ρίχνεις έξω τον προϋπολογισμό του, δεν σε ξεπλένουν... ούτε τρία κιλά παϊδάκια.

Δεύτερον, οι απαιτήσεις σου στο σεξ πρέπει να είναι συγκεκριμένες και χωρίς πολλές φιοριτούρες. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, στο ίδιο μέρος με τον ίδιο τρόπο και την ίδια σταθερή απόλαυση. Αντέχει το παλικάρι και μοχθεί για πάρτη σου, μην το ταλαιπωρείς με άσκοπες μετακινήσεις... Χώρια που αν του αρχίσεις τους πειραματισμούς, θα πάθει κρίση πανικού και θα την πληρώσει το ψυγείο.

**Για να μάθεις σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη του, πάτησε εδώ**

Διάβασε επίσης:

Quiz μόνο για Ταύρους!Quiz μόνο για Ταύρους!

Είσαι Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και ποια πρέπει να αποφύγεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved