Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 18 Φεβρουαρίου έως 17 Μαρτίου

Ποιο ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο και τι σημαίνει για εσένα;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 18 Φεβρουαρίου έως 17 Μαρτίου

Το Κελτικό έτος χωρίζεται στους δεκατρείς μήνες του σεληνιακού ημερολογίου που αντικατοπτρίζει τους κύκλους της Σελήνης, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ένα ιερό δέντρο για τους Δρυίδες. Αυτοί κωδικοποίησαν τα μυστήρια των δέντρων σε ένα μυστικό αλφάβητο, γνωστό ως Ogham, σαν προσφορά στον Κέλτικο θεό της Ποίησης, Ogma.

Σε κάθε μήνα αντιστοιχεί ένα δέντρο, ένα γράμμα της αλφαβήτου, ένα ζώο - Θεός, ένας Κελτικός Θεός κι ένα πέτρωμα. Οι Δρυίδες πίστευαν ότι η καταγωγή των ανθρώπων προήλθε από τα δέντρα και γι' αυτό κάθε δένδρο κατέχει μια συγκεκριμένη μαγική ιδιότητα.

Παρακάτω θα βρεις το δέντρο, το ζώο, το λίθο και τον πλανήτη που συνδέεται με τον μήνα και την ημερομηνία γέννησής σου.

Φλαμουριά 18 Φεβρουαρίου – 17 Μαρτίου

Σύμφωνα με την Κέλτικη αστρολογία έχεις γεννηθεί στο τρίτο φεγγάρι, το μήνα της Φλαμουριάς που θεωρούταν μαγική και από το ξύλο της έφτιαχναν ραβδιά και δόρατα για τους Δρυίδες γι' αυτό κι είναι καθαγιασμένο δέντρο.

flamouria

Είσαι γεμάτος αγάπη και ρομαντισμό κι είναι αυτό που σε κάνει τόσο γοητευτικό άνθρωπο. Ο στόχος στη ζωή σου είναι να δείξεις στους άλλους πόσο όμορφος είναι αυτός ο κόσμος και πώς είμαστε όλοι κηπουροί του, όχι μόνο για τη γη αλλά και τη δική μας ψυχή. Η πρόκλησή σου στη ζωή είναι να κρατήσεις τα πόδια σου σταθερά στο έδαφος γιατί έχεις την τάση να ονειροπολείς.

Ζώο: Φώκια

Είσαι εξαιρετικά ευαίσθητος, με καλλιτεχνική φλέβα και αγαπάς οτιδήποτε πνευματικό. Είσαι ευγενικός και ευέλικτος άνθρωπος. Πετάς στα σύννεφα, είσαι ονειροπόλος, ρομαντικός και πολύ στοργικός. Είσαι πολύ συνδεδεμένος με τις ανώτερες σφαίρες.

Ταιριάζεις με: Οχιά, Ενυδρίδα, Σολομό

Το πέτρωμά σου είναι το Κοράλλι, που φοριόταν από πολλούς σαν προστασία από το κακό. Επίσης απαλύνει τους φόβους και ενθαρρύνει τη θετικότητα.

Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ο Ποσειδώνας.

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved