Οκτώ μικρά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις αμέσως πιο… πλούσια!

Βάλε στη ζωή σου μικρές πολυτέλειες που δεν κοστίζουν!

Οκτώ μικρά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις αμέσως πιο… πλούσια!

Κάποια ζώδια λατρεύουν την πολυτέλεια και τα υλικά αγαθά, ενώ κάποια άλλα αρκούνται στα μικρά και απλά «μυστικά» της ζωής. Ανεξάρτητα από τον αστερισμό στον οποίο ανήκεις, όμως, υπάρχουν ορισμένα πράγματα τα οποία μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις πιο πλούσια στη στιγμή!

Ό,τι και αν συμβεί στη ζωή σου, λοιπόν, με βάση την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για τους επόμενους 12 μήνες, σίγουρα μπορείς να εντάξεις τις παρακάτω συνήθειες στο πρόγραμμά σου και να κάνεις πιο ποιοτική την κάθε σου μέρα.

Η δική σου πράσινη «όαση»

Τι καλύτερο υπάρχει από το να μπορείς να κόβεις κάθε μέρα κατευθείαν από τον κήπο σου τα δικά σου μυρωδικά ή λαχανικά; Ακόμη και αν δεν διαθέτεις πολύ χώρο στο σπίτι σου, προσπάθησε να φυτέψεις σε μια γωνιά μερικά φυτά και θα δεις πως θα αισθανθείς αμέσως πιο «πλούσια».

Το τέλειο brunch

Αν θέλεις να νιώσεις σαν «βασίλισσα» τότε πρέπει σίγουρα να εντάξεις ένα «πλούσιο» brunch στο εβδομαδιαίο σου μενού. Είτε το απολαύσεις έξω είτε προτιμήσεις να ετοιμάσεις στο σπίτι σου τα δικά σου αβγά ποσέ, να είσαι σίγουρη ότι η συνήθεια αυτή -που φέρεται να ξεκίνησε από την «υψηλή» κοινωνία της Βρετανίας- θα σε κάνει να νιώσεις σαν σταρ.

brunch

Τα φρέσκα λουλούδια

Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά αρκούν λίγα φρέσκα λουλούδια για να κάνουν τη διαφορά στο σπίτι και την ψυχολογία σου. Σύμφωνα με έρευνες, τα φυτά και τα λουλούδια μπορούν να σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις την κούραση και να είσαι πιο παραγωγική και σίγουρα, θα δώσουν την αίσθηση της πολυτέλειας στο διαμέρισμά σου.

louloudia

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στο "pampering"

Μερικές ώρες χαλάρωσης και ομορφιάς στο σπίτι σου ή σε ένα σπα είναι το καλύτερο «δώρο» που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για αισθανθείς πιο «πλούσια» στη στιγμή. Είναι μια μικρή πολυτέλεια που σου αξίζει και δεν θα σου κοστίσει ακριβά. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως σύμφωνα με τους ειδικούς, τα αιθέρια έλαια έχουν πολλά ευεργετικά αποτελέσματα για τον οργανισμό σου.

Τα ρούχα που είναι… κομμένα και ραμμένα για εσένα

Και από την ομορφιά περνάμε στη μόδα και συγκεκριμένα στο σύνολο που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς σαν σταρ του Χόλιγουντ. Ποιο είναι αυτό; Ένα ρούχο που είναι κομμένο και ραμμένο για εσένα. Επισκέψου, λοιπόν, μια καλή μοδίστρα και ζήτα της να σου ετοιμάσει ένα ξεχωριστό φόρεμα μόνο για εσένα!

Η χαλάρωση δίπλα σε μια πισίνα

Μπορεί οι διακοπές σου να αργούν ακόμη, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις το καλοκαίρι σου στην πόλη, όπως ακριβώς σου αξίζει. Αν θέλεις να χαρίσεις στον εαυτό σου μικρές στιγμές πολυτέλειας, προσπάθησε να επισκέπτεσαι μια φορά την εβδομάδα κάποια πισίνα και να χαλαρώνεις δίπλα -ή και μέσα- σε αυτή, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

Όταν σου φέρνουν τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στο σπίτι

Δεν χρειάζεται να είσαι πραγματικά πλούσια για να αισθάνεσαι σαν «βασίλισσα» κάθε μέρα. Μια ακόμη κίνηση-ματ που μπορείς να κάνεις για να ξεκουράσεις τον εαυτό σου και παράλληλα να βάλεις μια δόση πολυτέλειας στη ζωή σου, είναι να ζητάς να σου φέρνουν τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στο σπίτι.

Μια μικρή απόδραση

Μια απόδραση από την πόλη θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις «μπαταρίες» σου και παράλληλα, θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, επισκέψου έναν παραθαλάσσιο προορισμό κοντά στην πόλη ή ένα μικρό και γραφικό νησί και χαλάρωσε κάτω από τον ήλιο. Θα δεις πόσο «πλούσια» θα αισθανθείς!

Μελέτησε, λοιπόν, τις πλανητικές διελεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες και φτιάξε το πρόγραμμά σου με βάση την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη. Ό,τι και αν θελήσεις να κάνεις, μην ξεχνάς πως οι μικρές πολυτέλειες της ζωής είναι απαραίτητες για τη σωματική και τη ψυχική σου υγεία και σε αρκετές περιπτώσεις… δεν κοστίζουν!

Διάβασε επίσης:

Είναι μερικά ζώδια, που έχουν έμφυτο το καλό γούστο και το στυλ!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι σε κρατά πίσω στη ζωή σου

Ποια 5 ζώδια θα έλεγες ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πλουτίσουν;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved