Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 21 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου

Ποιο ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο και τι σημαίνει για εσένα;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 21 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου

Το Κελτικό έτος χωρίζεται στους δεκατρείς μήνες του σεληνιακού ημερολογίου που αντικατοπτρίζει τους κύκλους της Σελήνης, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ένα ιερό δέντρο για τους Δρυίδες. Αυτοί κωδικοποίησαν τα μυστήρια των δέντρων σε ένα μυστικό αλφάβητο, γνωστό ως Ogham, σαν προσφορά στον Κέλτικο θεό της Ποίησης, Ogma.

Σε κάθε μήνα αντιστοιχεί ένα δέντρο, ένα γράμμα της αλφαβήτου, ένα ζώο - Θεός, ένας Κελτικός Θεός κι ένα πέτρωμα. Οι Δρυίδες πίστευαν ότι η καταγωγή των ανθρώπων προήλθε από τα δέντρα και γι' αυτό κάθε δένδρο κατέχει μια συγκεκριμένη μαγική ιδιότητα.

Παρακάτω θα βρεις το δέντρο, το ζώο, το λίθο και τον πλανήτη που συνδέεται με τον μήνα και την ημερομηνία γέννησής σου.

Σύμφωνα με την Κέλτικη αστρολογία αν έχεις γεννηθεί από 21 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου, ανήκεις στο μήνα της Σορβιάς.

sorvia.jpg

Η Σορβιά είναι γνωστή ως το Δέντρο της ευαισθησίας και έχει τη φήμη ότι προστατεύει εκείνους που την περιβάλλουν από το κακό μάτι, έτσι ώστε το πνεύμα τους να περιφέρεται ελεύθερα, υπό το φως της αγάπης. Λέγεται επίσης ότι είναι ο φύλακας του σπιτιού.

Είσαι ένας μυστηριώδης και υπέροχος άνθρωπος που του αρέσει να κατευνάζει τα πολύ δικά του άτομα και να τα κάνει να δουν πόσο υπέροχος είναι πραγματικά αυτός ο κόσμος. Έχεις έρθει στη ζωή για να αναπτύξεις την πνευματική πλευρά σου με σκοπό να βοηθήσεις όπου μπορείς. Χρειάζεσαι μια διέξοδο από την ισχυρή φαντασία που σε ξεσηκώνει, αλλιώς μπορεί να γίνεις ανήσυχος και αντιδραστικός.

Ζώο: Γερανός

Είσαι πολύ μυστικοπαθής, έχεις δίψα για γνώση και ενδιαφέρεσαι για περίεργα ή εκκεντρικά θέματα. Δείχνεις πολύ κοινωνικός αλλά στην πραγματικότητα είσαι αρκετά ντροπαλός. Είσαι υπερβολικά ταλαντούχος και πνευματικός άνθρωπος με πολλές εξειδικευμένες δεξιότητες, εξαιρετικά ανεκτικός και με υγιή άποψη για τη ζωή. Αγαπάς να ταξιδεύεις στη σφαίρα του αγνώστου και της πνευματικότητας και θέλεις πάντα να εξελίσσεσαι. Ο Δράκος επίσης συνδέεται με αυτό το μήνα και συμβολίζει την έμπνευση και τη φαντασία.

Ταιριάζεις με: Μέλισσα και Κύκνο, Αρκούδα, Κουκουβάγια και Γάτα.

Το πέτρωμά σου είναι το Περίδοτο ή Χρυσόλιθος που συμβολίζει την έκφραση και την πειστικότητα και στους αρχαίους χρόνους χρησιμοποιούταν για να αποκρούσει το κακό.

Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ο Ουρανός.

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved