Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 25 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

Ποιο ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο και τι σημαίνει για εσένα;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 25 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

Το Κελτικό έτος χωρίζεται στους δεκατρείς μήνες του σεληνιακού ημερολογίου που αντικατοπτρίζει τους κύκλους της Σελήνης, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ένα ιερό δέντρο για τους Δρυίδες. Αυτοί κωδικοποίησαν τα μυστήρια των δέντρων σε ένα μυστικό αλφάβητο, γνωστό ως Ogham, σαν προσφορά στον Κέλτικο θεό της Ποίησης, Ogma.

Σε κάθε μήνα αντιστοιχεί ένα δέντρο, ένα γράμμα της αλφαβήτου, ένα ζώο - Θεός, ένας Κελτικός Θεός κι ένα πέτρωμα. Οι Δρυίδες πίστευαν ότι η καταγωγή των ανθρώπων προήλθε από τα δέντρα και γι' αυτό κάθε δένδρο κατέχει μια συγκεκριμένη μαγική ιδιότητα.

Παρακάτω θα βρεις το δέντρο, το ζώο, το λίθο και τον πλανήτη που συνδέεται με τον μήνα και την ημερομηνία γέννησής σου.

Η Κουφοξυλιά συμβολίζει την πληρότητα, καθώς με αυτή κλείνει ο χρόνος και γίνεται ο απολογισμός των επιτευγμάτων. Θεωρείται μεγάλη κακοτυχία να κάψεις Κουφοξυλιά, όπως επίσης και οιωνός θανάτου γι' αυτό δεν υπήρχε ποτέ κοντά σε σπίτι. Είσαι σοφός, πνευματικά φωτισμένος και πιστεύεται ότι έχεις ζήσει αρκετές ζωές στη Γη κι έχεις δει πολλές αλλαγές γι' αυτό έχεις και τη γνώση της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους.

Έχεις ψυχικές/πνευματικές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις για το καλό όλων και να τους περάσεις τα σημαντικά μηνύματα της αναγέννησης, της ειρήνης και της πνευματικής διαβίωσης. Να μάθουν ότι το πώς διάγεις τη ζωή σου είναι το ίδιο σημαντικό και κατά τη διάρκειά της και όταν εγκαταλείψεις τον ορατό και υλικό κόσμο.

Koyfoxylia

Ζώο: Κοράκι

Είσαι εξαιρετικά οξυδερκής, γαλήνιος, με κατανόηση, θεραπευτικές ικανότητες και έντονη προαίσθηση, καθώς μπορείς να αντιληφθείς από πριν τι πρόκειται να συμβεί. Έχεις θετική και παραγωγική στάση απέναντι στη ζωή και εξακολουθείς να υπάρχεις ή να κρατάς μια εργασία, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι θα την εγκαταλείψουν. Είσαι πολύ πνευματικό ον και υποστηρίζεται ότι μπορείς και συνδέεσαι με τον άλλο κόσμο. Αλλάζεις συχνά στυλ και εμφάνιση, έχεις αυτοπειθαρχία και χρειάζεσαι το δικό σου χώρο.

Ταιριάζεις με: Με όλα τα υπόλοιπα ζώα.
Πέτρωμα: Μαύρο διαμάντι, ένας βαθύς και μυστηριώδης πολύτιμος λίθος.
Κυρίαρχος πλανήτης: Κρόνος

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved