Τι μπορεί να σου γίνει «έμμονη ιδέα» ανάλογα με το ζώδιό σου

Εννοούμε να κολλήσεις εκεί και να μη μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο

Τι μπορεί να σου γίνει «έμμονη ιδέα» ανάλογα με το ζώδιό σου

Υπάρχουν μέρες που όλοι μας κάπου κολλάμε και δε μπορούμε να σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε, όσο κι αν προσπαθούμε.

Ίσως είναι κάτι μικρό, όπως το τι θα βάλουμε σε ένα ραντεβού ή μια συγκεκριμένη περίσταση, πώς θα πληρώσουμε το λογαριασμό του ηλεκτρικού, τον άντρα ή τη γυναίκα που μας αρέσει ή αν είχε κάποια κρυφή σημασία μια φράση ή συμπεριφορά κάποιου προσώπου απέναντί μας.

Αλλά, εμάς μας απασχολεί το πιο μεγάλο, όμως αν μας αγαπούν, αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ή να κάνουμε οικογένεια, αν περιορίζεται η ελευθερία μας κοκ.

Γεγονός είναι ότι ο καθένας, ανάλογα με το χαρακτήρα του, κολλάει κάπου και μπορεί να του γίνει εμμονή. Ας, δούμε, ποια πιθανά κολλήματα έχει το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μεγάλο κόλλημα με την «πρωτιά» και οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, πρέπει να γίνεται εκείνη τη στιγμή, αλλιώς δεν το θέλεις. Το να προλάβεις να πας κάπου, να αγοράσεις κάτι, να επισκεφτείς ένα μέρος μπορεί να σου γίνει έμμονη ιδέα και να μην κρατιέσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Λεφτά και εξασφάλιση, αυτά μπορούν να σου γίνουν έμμονη ιδέα, εννοείται αν δεν τα έχεις ή δεν έχεις τόσα όσα νομίζεις ότι αρκούν για να περάσεις μια άνετη, ασφαλή ζωή ή να σου λείψουν βασικά αγαθά. Και δε χρειάζεται να πούμε ότι δε δίνεις εύκολα γιατί δε θα πάρεις τα ανάλογα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κόλλημά σου είναι να βρεις «το άλλο σου μισό» και δεν εννοούμε σε ερωτικό επίπεδο, αλλά περισσότερο την αδερφή ψυχή, αυτό το πρόσωπο που θα σε κατανοεί, θα σε αποδέχεται και θα έχετε απόλυτη εγκεφαλική σύνδεση, γι’ αυτό πάντα όταν γνωρίσεις κάποιο καινούργιο το σκέφτεσαι συνέχεια και αναρωτιέσαι αν είναι ή δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να νιώθεις ασφαλής και προστατευμένος πιθανόν να σου γίνει έμμονη ιδέα κι όταν αισθάνεσαι κάπως, κανείς δε μπορεί να σε πείσει να τον ακολουθήσεις, ερωτικά, επαγγελματικά ή σαν παρέα.

ΛΕΩΝ

Κολλάς και δε μπορείς να βγάλεις από τη σκέψη σου, αν και κατά πόσο τα άτομα που σε περιβάλλουν σε αγαπούν πραγματικά και σε θαυμάζουν γι' αυτό που είσαι ή σε κολακεύουν και προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά σου ή να εκμεταλλευτούν κατά κάποιο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως κολλάς με μια λεπτομέρεια ή κάτι που μπορεί να ακούσεις ή να δεις και δεν το γνωρίζεις. Εκεί θα φας σκάλωμα μεγάλο και είσαι ικανός/η να μην βρίσκεις ησυχία ούτε στον ύπνο σου, μέχρι να το μάθεις.

ΖΥΓΟΣ

Η σχέση μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα σου, ίσως γιατί δεν αντέχεις τη μοναξιά. Πάει, δεν πάει, θα δημιουργηθεί, σε θέλει για μια νύχτα ή για μια ζωή... Ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό σου και σε τρελαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις την αποκλειστικότητα και σε πρόσωπα και σε πράγματα και όταν νιώθεις ότι δεν την έχεις τότε αρχίζεις τις ζήλιες και τις διεκδικήσεις. Και μόνο στην ιδέα ότι μοιράζεσαι με κάποιον/α το ταίρι σου ή το οτιδήποτε θεωρείς δικό σου μπορεί να σου γίνει εμμονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να βρεις το νόημα της ζωής, του έρωτα ακόμα και της ύπαρξής σου σε σπρώχνει στο να είσαι συνεχώς σε αναζήτηση γι’ αυτό και δε μένεις πολύ σε ένα μέρος. Είναι μάλιστα κι η αιτία που δε θέλεις να περιορίζεσαι κι όταν αυτό γίνει, τότε η φυγή γίνεται έμμονη ιδέα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έλεγε κανείς ότι έμμονη ιδέα σου είναι το να κάνεις καριέρα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Το να μη μπορείς να καταφέρεις κάτι μόνος/η σου και να αναγκαστείς να ζητήσεις βοήθεια ή -χειρότερα- να υποχρεωθείς είναι το κύριο κόλλημά σου και κυρίως πώς θα το ξεπληρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν εκπλήσσει, αλλά έμμονη ιδέα σου γίνεται η αποδέσμευση. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή θέλεις να νιώθεις ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η κι αν τυχόν νιώσεις καταπιεσμένος/η, θα τρελαίνεσαι και θα ψάχνεις τρόπους απόδρασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να σε χρειάζονται, να υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που δε θα μπορεί να ζήσει χωρίς τη δική σου, καθημερινή παρουσία, ίσως και γι’ αυτό ασυνείδητα είσαι τόσο δοτικός/η. Όταν κάποιος που νοιάζεσαι πιστεύεις ότι αδιαφορεί για σένα ή ότι σύντομα και χωρίς καημό θα σε αντικαταστήσει, κολλάς άσχημα.

Διάβασε επίσης: Έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη των ζωδίων...

Έτσι αντιδρά το κάθε ζώδιο, αν βρεθεί σε άβολη θέση

Με ποια ηρωίδα της Disney ταυτίζεσαι περισσότερο, ανάλογα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved