Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 28 Οκτωβρίου έως 24 Νοεμβρίου

Ποιο ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο και τι σημαίνει για εσένα;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 28 Οκτωβρίου έως 24 Νοεμβρίου

Το Κελτικό έτος χωρίζεται στους δεκατρείς μήνες του σεληνιακού ημερολογίου που αντικατοπτρίζει τους κύκλους της Σελήνης, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ένα ιερό δέντρο για τους Δρυίδες. Αυτοί κωδικοποίησαν τα μυστήρια των δέντρων σε ένα μυστικό αλφάβητο, γνωστό ως Ogham, σαν προσφορά στον Κέλτικο θεό της Ποίησης, Ogma.

Σε κάθε μήνα αντιστοιχεί ένα δέντρο, ένα γράμμα της αλφαβήτου, ένα ζώο - Θεός, ένας Κελτικός Θεός κι ένα πέτρωμα. Οι Δρυίδες πίστευαν ότι η καταγωγή των ανθρώπων προήλθε από τα δέντρα και γι' αυτό κάθε δένδρο κατέχει μια συγκεκριμένη μαγική ιδιότητα.

Παρακάτω θα βρεις το δέντρο, το ζώο, το λίθο και τον πλανήτη που συνδέεται με τον μήνα και την ημερομηνία γέννησής σου. Καλή αναζήτηση!

Καλαμιά 28 Οκτωβρίου – 24 Νοεμβρίου

Οι Δρυίδες χρησιμοποιούσαν το βλαστό της Καλαμιάς για να φτιάξουν πένες γι' αυτό και συμβολίζουν την εκπαίδευση, τη μάθηση και τη σοφία. Είσαι ένα δημιουργικό ον που του αρέσει να εκφράζεται μέσα από τις λέξεις. Είσαι πολυτάλαντος και φαίνεσαι ατρόμητος. Πηγαίνεις με τη ροή των πραγμάτων, λυγάς αλλά δεν σπας όπως και η Καλαμιά και θα ευδοκιμήσεις, κρατώντας τις ρίζες σου σταθερές στο έδαφος. Θα κάνεις αμέτρητες φιλίες καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σου, αρκετοί θα θαυμάζουν ό, τι κάνεις κι άλλοι τόσοι θα δείχνουν φθόνο και περιφρόνηση. Μην ανησυχείς όμως γιατί αν είσαι καλά γειωμένος κανείς δεν θα μπορεί να αλλάξει ή να καταστρέψει τις πεποιθήσεις σου. Παρ' όλα αυτά πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα πάθη, τους στόχους και την ισχυρή σου θέληση γιατί αλλιώς θα γίνεις εμμονικός και αυτοκαταστροφικός.

kalamia

Ζώο: Κουκουβάγια/Σκύλος

Όπως καταλαβαίνεις ως Κουκουβάγια είσαι πολύ σοφός, αλλά μπορεί να αποσπαστείς από την κοινωνία. Οι διαθέσεις σου είναι ευμετάβλητες, όμως η παρουσία σου είναι ισχυρή και έχεις μια σαγηνευτική προσωπικότητα που μπορεί τόσο να προσελκύσει όσο και να συντρίψει τους ανθρώπους με όραμα. Έχεις ανεπτυγμένη φαντασία, θέλεις να κάνεις την πρώτη κίνηση και παθιάζεσαι με τους στόχους σου. Ο Σκύλος, επίσης, συμβολίζει την αληθινή πίστη.

Ταιριάζεις με: Γάτα, Αρκούδα, Μέλισσα, Κύκνο και Γερανό.

Το πέτρωμά σου είναι ο Ίασπις, ένας ημιπολύτιμος λίθος που τα σημάδια του μοιάζουν με τοπίο.

Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ο Πλούτωνας.

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved