Ερωτεύτηκα άντρα Ταύρο! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Να γελάσω ή μήπως να κλάψω;

Ερωτεύτηκα άντρα Ταύρο! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

«Κι άντε κι ερωτεύτηκα Ταύρο! Τι στο καλό να περιμένω από αυτόν τον άντρα; Πώς θα μου βγει; Να τον κρατήσω ή να τον σουτάρω;»

Αγωνιώδη ερωτήματα βρίσκουν επιτέλους την απάντησή τους! «Να τον κρατήσεις» είναι η απάντηση, γιατί σαν τον Ταυρούλη σου κανένας κοριτσάκι!

1. Είναι σταθερή αξία, πώς να το κάνουμε τώρα! Ο γνήσιος -δώσε βάση στο επίθετο «γνήσιος»- άντρας για σπίτι, για οικογένεια, για τα πάντα όλα! Αγαπάει μια καλή και δεν το κουνάει ρούπι μετά! Ο λόγος του είναι συμβόλαιο και η καρδιά του ανοίγει μια φορά για εκείνη που θα διαλέξει και μετά θα κλείσει σαν στρείδι! Αυτά είναι!

2. Κι επειδή δεν το κουνάει ρούπι και γενικότερα μια ακινησία την έχει το άτομο, φρόντισε να αποδεχτείς εγκαίρως ότι σε γενικές γραμμές είναι τύπος άκαμπτος, δεν είναι ούτε για πλάκα ευέλικτος και δεν αλλάζει μήτε συνήθειες, μήτε μυαλά! Εσύ, λοιπόν, ομορφιά μου, θα αναλάβεις να κάνεις τον διαπραγματευτή και να δείξεις την απαιτούμενη ευελιξία και για τους ΔΥΟ σας!

3. Αχ και βαχ, είναι σούπερ σέξι, αλλά αυτό που είναι το σήμα κατατεθέν του, είναι ότι το έχει με τις απολαύσεις! Στην αρχή θα σε έχει στα όπα-όπα, όχι για κανέναν άλλο λόγο βρε κουτό, παρά για να σου δείξει ΠΩΣ να τον φροντίζεις και να τον έχεις ΕΣΥ μη βρέξει και μη στάξει στη συνέχεια! Καλή σου τύχη και καλή υπομονή! Τυχερούλα! Τον καλύτερο θα κανακεύεις!

4. Για να λέμε όμως και τα όμορφα και τα καλά, ο Ταυρίνος, εκτός από τύπος που αγαπάει την καλοπέραση (και το σεξάκι!), αγαπάει τρυφερά και όταν θα σου πέσουν τα δύσκολα, εκείνος θα είναι στο πλάι σου να σε στηρίζει και δε θα σε αφήσει ποτέ ξυπόλυτη στα αγκάθια! Όμως, να θυμάσαι ότι δε διαβάζει τη σκέψη (τουλάχιστον, όχι μέχρι την τελευταία φορά που τσέκαρα), άρα, άνοιξε κι εσύ το στοματάκι σου και ΜΙΛΑ, όταν θέλεις κάτι!

5. Κι ενώ φημίζεται ο Ταύρος ότι διαθέτει πολλή υπομονή -κι όντως, ισχύει, δε θα το αρνηθούμε- να σου πω ότι κι εσύ θα πρέπει να διαθέτεις αυτήν την αρετή μαζί του! Είναι σκασμένο πλάσμα, πεισματάρικο κι αγύριστο κεφάλι, που θα κάνει τα πράγματα όπως θέλει, με τον δικό του τρόπο και στον δικό του χρόνο και μπορεί να σε οδηγήσει με μικρά, αλλά σταθερά βήματα στον φον…εεεεε… στην τρέλα! Κάνε υπομονή και μάθε να προσπερνάς, να μην συγχίζεσαι και να τον αφήνεις να κάνει το δικό του! Όλε!!!

*Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!*

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζευγάρι πάσχει από έλλειψη κατανόησης

Πόσο επηρεάζεται η σχέση, αν οι Σελήνες σας δεν ταιριάζουν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved