Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 2 έως 29 Σεπτεμβρίου

Ποιο ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο και τι σημαίνει για εσένα;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 2 έως 29 Σεπτεμβρίου

Το Κελτικό έτος χωρίζεται στους δεκατρείς μήνες του σεληνιακού ημερολογίου που αντικατοπτρίζει τους κύκλους της Σελήνης, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ένα ιερό δέντρο για τους Δρυίδες. Αυτοί κωδικοποίησαν τα μυστήρια των δέντρων σε ένα μυστικό αλφάβητο, γνωστό ως Ogham, σαν προσφορά στον Κέλτικο θεό της Ποίησης, Ogma.

Σε κάθε μήνα αντιστοιχεί ένα δέντρο, ένα γράμμα της αλφαβήτου, ένα ζώο - Θεός, ένας Κελτικός Θεός κι ένα πέτρωμα. Οι Δρυίδες πίστευαν ότι η καταγωγή των ανθρώπων προήλθε από τα δέντρα και γι' αυτό κάθε δένδρο κατέχει μια συγκεκριμένη μαγική ιδιότητα.

Παρακάτω θα βρεις το δέντρο, το ζώο, το λίθο και τον πλανήτη που συνδέεται με τον μήνα και την ημερομηνία γέννησής σου. Καλή αναζήτηση!

Βάτος / Άμπελος 2 Σεπτεμβρίου – 29 Σεπτεμβρίου

Είναι ένα σύμβολο πνευματικής έναρξης και ιερής γνώσης. Ως άνθρωπος έχεις έντονη επιμονή και απεριόριστη ενέργεια. Αυτό μπορεί να είναι το μεγαλύτερο προτέρημα και ταυτόχρονα ελάττωμά σου, καθώς τείνεις να εργάζεσαι με ταχύτητα που οι περισσότεροι δεν μπορούν. Το μάτι σου πιάνει και την παραμικρή λεπτομέρεια, έχεις πολύ υψηλά στάνταρ και έναν αέρα εξουσίας. Για την επίτευξη των στόχων που έχεις θέσει στον εαυτό σου θα πρέπει να έχεις ένα σταθερό ρυθμό, διαφορετικά θα εξαντληθείς και θα αναγκαστείς να σταματήσεις στα μισά. Βήμα-βήμα θα επιτύχεις πολλά, αλλά με το να μην ξαποσταίνεις θα σου ξεφύγουν πολλές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Μην ανησυχείς ή χάσεις την ελπίδα γιατί τελικά θα τα καταφέρεις.

ampelos


Ζώο: Κύκνος

Σαν Κύκνος είσαι πολύ τρυφερός, ευγενικός, προστατευτικός άνθρωπος, με όμορφη ψυχή. Προσφέρεις φροντίδα και αγάπη, είσαι κοινωνικός και αφοσιωμένος στους φίλους και την οικογένειά σου, καθώς έχεις ισχυρή πίστη στα δικά σου πρόσωπα. Η δημιουργικότητα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου, αλλά συχνά τη χρησιμοποιείς για να συγκαλύψεις το πώς πραγματικά αισθάνεσαι.

Ταιριάζεις με: Γερανό, Μέλισσα, Κουκουβάγια, Γάτα και Αρκούδα.

Το πέτρωμά σου είναι το Σμαράγδι, ένας λίθος που φέρνει καλοτυχία και ενισχύει την ευημερία. Θεωρείται από τους Κέλτες, Ίνκας και Αζτέκους «Ιερός Λίθος», περιζήτητος στους Φαραώ και τους Ινδούς Μαχαραγιάδες.

Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι η Αφροδίτη.

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved