Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 5 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου

Ποιο ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο και τι σημαίνει για εσένα;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 5 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου

Το Κελτικό έτος χωρίζεται στους δεκατρείς μήνες του σεληνιακού ημερολογίου που αντικατοπτρίζει τους κύκλους της Σελήνης, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ένα ιερό δέντρο για τους Δρυίδες. Αυτοί κωδικοποίησαν τα μυστήρια των δέντρων σε ένα μυστικό αλφάβητο, γνωστό ως Ogham, σαν προσφορά στον Κέλτικο θεό της Ποίησης, Ogma.

Σε κάθε μήνα αντιστοιχεί ένα δέντρο, ένα γράμμα της αλφαβήτου, ένα ζώο - Θεός, ένας Κελτικός Θεός κι ένα πέτρωμα. Οι Δρυίδες πίστευαν ότι η καταγωγή των ανθρώπων προήλθε από τα δέντρα και γι' αυτό κάθε δένδρο κατέχει μια συγκεκριμένη μαγική ιδιότητα.

Παρακάτω θα βρεις το δέντρο, το ζώο, το λίθο και τον πλανήτη που συνδέεται με τον μήνα και την ημερομηνία γέννησής σου. Καλή αναζήτηση!

Φουντουκιά 5 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου

Αν έχεις γεννηθεί στον μήνα της Φουντουκιάς, πρέπει να επικεντρωθείς στην απόκτηση περισσότερων γνώσεων και σοφίας, την ενίσχυση των αισθήσεων και την ευαισθητοποίηση σου. Οι άλλοι σε βλέπουν σαν ένα άνθρωπο σοφό, καλλιτέχνη και με κατανόηση αλλά εσένα σου είναι δύσκολο να αντιληφθείς έτσι τον εαυτό σου.

fountoukia

Είσαι στοχαστής και ιδεαλιστής αλλά θα πρέπει να κατανοήσεις περισσότερο την εσωτερική σου δύναμη και την ταυτότητά σου. Σαν νέος ίσως νιώσεις το βάρος της γνώσης και της σοφίας, όμως όταν ωριμάσεις, θα γίνει ένα από τα πολύτιμα περιουσιακά σου στοιχεία που μπορεί να σε κάνει ένα θαυμάσιο καθηγητή.

Ζώο: Σολομός

Έχεις ζωντάνια και η σκέψη σου είναι συνετή και εμπνευσμένη, ένας έξυπνος άνθρωπος που έχει γνώση των τεχνών και των επιστημών. Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες στη ζωή σου και έχεις μεγάλη επικοινωνιακή δεινότητα. Είσαι ένα πολύ οξυδερκές και διαισθητικό άτομο και σοφός παρατηρητής των πάντων.

Ταιριάζεις με: Οχιά, Ελάφι, Ενυδρίδα, Φώκια και Χήνα.

Το πέτρωμά σου είναι ο Αμέθυστος, ένα βασιλικός και πνευματικός λίθος που ενισχύει τις γνώσεις και συμβολίζει την ηρεμία.

Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ο Ερμής.

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved