Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Σκορπιού

Σαγηνέψτε τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- ενός Σκορπιού

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Σκορπιού

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Σκορπιός σε... μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Σκορπιός

Μια ...τρομερή γυναίκα με απίστευτο βάθος κρυφής ή φανερής φιληδονίας. Δεν είναι εύκολο κανείς να ξεχωρίσει τον πραγματικό της χαρακτήρα και μπορεί να τον κρατήσει παντοτινά μυστικό. Πάραυτα μπορεί να είστε σίγουρος για το ότι είναι πολύ συναισθηματική, πολύ ευαίσθητη και τρομερά πιστή σε αυτόν που αγαπά και να σκεφτείτε αν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μαζί της, γιατί αλλιώς αν αρχίσετε τα ψυχολογικά «παιχνιδάκια» υπάρχει πιθανότητα να σας συντρίψει.


Λειτουργεί ερωτικά από ένστικτο και έχει τόσο πάθος που θα σας καταπλήξει. Όταν μια Σκορπίνα αφυπνιστεί σεξουαλικά, εγείρεται ένα σημαντικό θέμα… στο πως θα σβήσει το ηφαίστειο! Ζητά περισσότερα από όσα πρέπει να της δώσετε και έχει τον τρόπο να σας κάνει να της δώσετε περισσότερα.

Είναι περίεργη, ερευνητική και της αρέσει να πειραματίζεται, ενώ απολαμβάνει τον έρωτα με τόση ένταση που πλησιάζει την έκσταση. Και για να «φτιαχτεί» περισσότερο δεν χρειάζονται παρά οι ρίζες του μανδραγόρα ενός φυτού που συνδέεται με μια πλούσια εσωτερική παράδοση.

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Σκορπιός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Η διχαλωτή ρίζα του παρομοιάζονταν με ανθρώπινο σώμα και πίστευαν ότι είχε δυνάμεις από τα σκοτεινά πνεύματα της γης. Για να ξεριζώσουν το μανδραγόρα έπρεπε να το κάνουν μόνο μεσάνυχτα και μετά από απαραίτητες προσευχές και τελετουργίες. Κάποιος ζωγράφιζε τρεις κύκλους γύρω από το φυτό με ένα μυτερό κλαδί ιτιάς και μετά έδεναν ένα μαύρο σκύλο στο φυτό με ένα σπάγκο. Ανθρώπινα χέρια δεν έπρεπε να έρθουν σε επαφή με το φυτό. Πιστεύονταν πως όταν ο μανδραγόρας έβγαινε από το έδαφος έβγαζε μια στριγκλιά που σκότωνε ή τρέλαινε όποιον δεν είχε προφυλαγμένα τα αυτιά του εκείνη την ώρα. Όταν το φυτό είχε πια αποκοπεί από την γη μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ευεργετικούς σκοπούς. Ακόμα από την εποχή της βίβλου στην Γένεση υπάρχουν αναφορές για την χρήση του Μανδραγόρα σαν αφροδισιακό και σαν βοτάνι για τεκνοποιία. Η Ραχήλ απελπισμένη που δεν έκανε παιδιά με τον Ιακώβ κατέφυγε στον μανδραγόρα για να γεννήσει τον Ιωσήφ.

Άντρας Σκορπιός

Υπάρχει ένας νόμος που κάθε Σκορπιός ακολουθεί πιστά... το πάθος. Και εν ονόματι του, παλεύει για την κυριαρχία, για τον πλήρη έλεγχο πάνω στην λίμπιντο τα αισθήματα και -όχι σπάνια- στην σύντροφο του. Τα δυνατά ιδιότροπα πάθη του, οι μυστηριώδεις διαθέσεις του και η τεράστια αυτοσυγκέντρωση τον κάνουν ένα ζώο με απεριόριστη, σχεδόν «τυφλή», σεξουαλικότητα.

Η γυναίκα που θα σταθεί ερωτικά απέναντι του η πρέπει να βλέπει πολύ μπροστά η να μην ...φοβάται. Γιατί πολύ απλά είναι ένα έρμαιο των επιθυμιών του και γι’ αυτόν δεν υπάρχουν φραγμοί και σεμνοτυφίες και φυσικά η λέξη λεπτότητα έχει καταργηθεί από το λεξιλόγιο του. Διαθέτει ζωηρή φαντασία, ανεξέλεγκτη σεξουαλική ορμή και είναι τρομερά επίμονος ώστε να κάνει το ζευγάρωμα σας μια εμπειρία αξέχαστη.

Για να ενισχύσετε τις πιο αισθησιακές του πλευρές σερβίρετε σε ένα μπολ με δροσερό νερό, φρέσκα μαύρα σύκα και φάτε με τα δάχτυλα. Ταυτόχρονα, ταΐστε τον και φιλήστε τον. Ο συνειρμός του ανοιχτού σύκου και του αιδοίου είναι άμεσος. Γι' αυτό παραδοσιακά θεωρείται διεγερτικό, και μάλιστα στην Ελλάδα πραγματοποιούσαν μια συνουσιακή τελετουργία κατά την οποία το σύκο είχε τιμητική θέση. Η κίνηση μιας γυναίκας να ανοίξει ένα σύκο και να το φάει μπροστά στον εραστή της είναι μια αισθησιακή πράξη. Τα σύκα επίσης έχουν υψηλή περιεκτικότητα αμινοξέων και πιστεύεται πως αυξάνουν τη libido και μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική αντοχή.

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Σκορπιό



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved