Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 13 Μαΐου έως 9 Ιουνίου

Ποιο ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο και τι σημαίνει για εσένα;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 13 Μαΐου έως 9 Ιουνίου

Το Κελτικό έτος χωρίζεται στους δεκατρείς μήνες του σεληνιακού ημερολογίου που αντικατοπτρίζει τους κύκλους της Σελήνης, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ένα ιερό δέντρο για τους Δρυίδες. Αυτοί κωδικοποίησαν τα μυστήρια των δέντρων σε ένα μυστικό αλφάβητο, γνωστό ως Ogham, σαν προσφορά στον Κέλτικο θεό της Ποίησης, Ogma.
Σε κάθε μήνα αντιστοιχεί ένα δέντρο, ένα γράμμα της αλφαβήτου, ένα ζώο - Θεός, ένας Κελτικός Θεός κι ένα πέτρωμα. Οι Δρυίδες πίστευαν ότι η καταγωγή των ανθρώπων προήλθε από τα δέντρα και γι' αυτό κάθε δένδρο κατέχει μια συγκεκριμένη μαγική ιδιότητα.

Παρακάτω θα βρεις το δέντρο, το ζώο, το λίθο και τον πλανήτη που συνδέεται με το μήνα Μάιος και την ημερομηνία γέννησής σου. Καλή αναζήτηση!

Λευκαγκαθιά (Ιπποφαές) 13 Μαΐου – 9 Ιουνίου

Έχεις γεννηθεί κάτω από το φεγγάρι της Λευκαγκαθιάς και καλείσαι να βάλεις ένα τείχος ανάμεσα σε σένα και τις ανασφάλειές σου, όπως επίσης και τα πράγματα που δεν θέλεις ή δεν σου αρέσουν στη ζωή σου. Η Λευκαγκαθιά είναι σύμβολο ψυχικής προστασίας και φυτευόταν περιμετρικά για την προστασία των Εκκλησιών, χωραφιών και κατοικιών. Είσαι λίγο παλιομοδίτης, με σεβασμό στις ρίζες σου, προσεκτικός και συντηρητικός άνθρωπος αλλά και πολύ στοργικός. Επιζητάς τη σταθερότητα και είσαι έτοιμος να προστατεύσεις με τα αγκάθια σου την οικογένειά σου, της οποίας είσαι ο θεμέλιος λίθος. Θα τα βάλεις με όλους και με όλα για να θωρακίσεις αυτά που αγαπάς.

leukaga8ia

Ζώο: Μέλισσα

Ως Μέλισσα είσαι συνεχώς απασχολημένος, κοινωνικός και παίρνεις πρωτοβουλίες για να διοργανώνεις εκδηλώσεις που βοηθούν τον άνθρωπο. Είσαι αρκετά μεθοδικός στο τρόπο σκέψης σου και συχνά σου έρχονται καινούργιες και ευρηματικές ιδέες. Είσαι γόνιμο, χαρισματικό, δημιουργικό ον και μπορείς να επικοινωνήσεις σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Ταιριάζεις με: Γερανό, Κύκνο, Αρκούδα, Γάτα και Κουκουβάγια.
Το πέτρωμά σου είναι το Τοπάζι που θεωρείται ότι είναι το στολίδι του ήλιου που δύει και συνδεδεμένο με τον Αιγυπτιακό θεό Ήλιο – Ra.
Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ο Vulcan, το «ουράνιο φάντασμα», του οποίου η τροχιά είναι τόσο κοντά στον Ήλιο, ώστε είναι ορατός μόνο στο λυκόφως της ανατολής ή της δύσης του και στην

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved