Στο κρεβάτι με έναν Ταύρο

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Ταύρο

Στο κρεβάτι με έναν Ταύρο

Όσον αφορά στο σεξ, θα πρέπει να έχεις πάντα υπόψη σου ότι ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο αρκετά δυνατό, που θέλει πολύ... να ζευγαρώσει! Η αισθητική παίζει μεγάλη σημασία και βάσει αυτής θα επιλέξει τον/ην ερωτική του σύντροφο. Η επιθυμία του, δε, για γευστικές απολαύσεις μπορεί εύκολα να βγει και στη σεξουαλική πράξη. Φέρε του φράουλες και σαμπάνια στην κρεβατοκάμαρα και θα δεις πόσο ενθουσιασμένος θα είναι ο Ταύρος σου.

Ο Ταύρος, άντρας ή γυναίκα, είναι ηδυπαθής άνθρωπος. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά, οπότε τα φιλιά, οι αγκαλιές, ένα μασάζ και οι αισθησιακές κινήσεις είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να χαλαρώσει και να μπει στο παιχνίδι και να είσαι βέβαιος/η ότι θα σε ανταμείψει με πάθος. Λάβε υπόψη σου ότι μισεί τη βιασύνη και θέλει χρόνο να απολαύσει την υφή και τη γεύση του κορμιού σου και να αποδώσει τα μέγιστα.

Είναι, επίσης, πολύ καλός... ακροατής. Στις πιο οικείες στιγμές, τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα Ταύρος ερεθίζονται από τα λόγια. Ψιθύρισε στο αυτί του/ης πόσο θέλεις να κάνεις έρωτα μαζί του/ης και θα δεις άμεσα τα αποτελέσματα. Η ευχαρίστησή του είναι πολύ σημαντική και επιζητά τη σωματική επαφή. Δεν ελκύεται από σεξουαλικούς πειραματισμούς και εκκεντρικότητες, αντίθετα είναι πιο συντηρητικός στα γούστα και αν του αρέσει το σεξ μαζί σου και του ανοίξει η όρεξη, να ξέρεις ότι θα ζητά όλο και περισσότερο, σε βαθμό εξαντλήσεώς σου.

Πώς να ερεθίσεις έναν Ταύρο

Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι τα οικονομικά επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική απόδοση ενός Ταύρου. Όσο περισσότερα χρήματα έχει ή λιγότερα άγχη με λογαριασμούς και πληρωμές, τόσο πιο σεξουαλικά ενεργός γίνεται.

Από την άλλη πλευρά, η πολυτέλεια παίζει σημαντικό ρόλο στις Ταυρίνες, καθώς, ως γνήσιες κόρες της Αφροδίτης, λατρεύουν να τους δωρίζουν όμορφα και ακριβά πράγματα, να τις καλοπιάνουν και να τις κανακεύουν. Και οι δύο όμως, άνδρες και οι γυναίκες, αναζητούν μια σταθερή και με διάρκεια σχέση, όπου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο σεξ κι όχι επαφές της μιας νύχτας.

Ερωτογενείς Ζώνες του Ταύρου

Όσον αφορά τις ερωτογενείς ζώνες, ο λαιμός είναι το πιο ευαίσθητο μέρος του Ταύρου. Τα παθιασμένα φιλιά, τα ρουφήγματα και τα ελαφρά δαγκώματα στο πίσω μέρος του τον διεγείρουν απίστευτα. Σύρε αργά τα χείλια σου ή τη γλώσσα σου στο λαιμό του, τραβήξου και να είσαι σίγουρος/η ότι θα σε παρακαλέσει να προχωρήσεις περισσότερο

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ζυγός, Ιχθύες, Παρθένος, Καρκίνος και Αιγόκερως

Αγαπημένη στάση στο σεξ: «Ιεραποστολική» και Doggy!©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved