Ποιο απόλυτο star icon πρέπει να ακολουθήσεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Θα μπορούσες να πάρεις ιδέες από τις stars που σου προτείνουμε για να απογειώσεις το στιλ σου

Ποιο απόλυτο star icon πρέπει να ακολουθήσεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ο καλύτερος τρόπος να δείξεις ποια είσαι, είναι μέσα από το στιλ σου. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε το celebrity star icon σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου, από το οποίο πρέπει να κλέψεις συμβουλές

Κριός – Lady Gaga

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να τραβήξεις τα βλέμματα προς το μέρος σου. Απλώς να έχεις αυτοπεποίθηση, sex appeal και κάτι μοναδικό που θα αναδείξει τη θηλυκή και ταυτόχρονα δυναμική σου πλευρά.

Ταύρος – Emma Watson

Κλασικά και άνετα κομμάτια υπάρχουν πάντα στην ντουλάπα σου, ενώ προτιμάς το low key make up. Η Emma Watson πάντα μοιάζει στιλάτη και cool μέσα στις casual επιλογές της.

Δίδυμοι – Katy Perry

Διασκεδαστική από την κορυφή έως τα νύχια η Katy, και εσύ θα πρέπει να παίρνεις «μαθήματα» διότι έτσι θα συγχρονιστείς απόλυτα με τις… πολλαπλές προσωπικότητες που διαθέτεις.

Καρκίνος – Gwen Stefani

Σαν σωστό Καρκινάκι, η Gwen πειραματίζεται σε διάφορα είδη στιλ, μέχρι να βρει αυτό που της ταιριάζει απόλυτα. Με σταθερό άξονα το κόκκινο κραγιόν και τα τοξωτά φρύδια, τολμά να ακολουθήσει τις τάσεις. Βλέπεις, οι σταθεροί άξονες έχουν φτιαχτεί για να μην καταρρέουμε.

Λέων – Cara Delevigne

Με το τατουάζ λιοντάρι που έχει στο δάχτυλό της να μας υπενθυμίζει το ζώδιό της η Cara Delevigne προτιμά για το ντύσιμό της κάτι παραπάνω από μερικά κομμάτια που αποτελούν ένα σύνολο. Είναι δημιουργικά, δυναμικά και έχουν να πουν μια ιστορία.

Παρθένος – Blake Lively

Οι Παρθένοι τείνουν να επιλέγουν πρακτικά και έξυπνα κομμάτια, από την επιλογή τσάντας, μέχρι την επιλογή παπουτσιών. Όπως και η Blake, έτσι και εσύ θέλεις πάντα (και το καταφέρνεις) να δείχνεις «effortless glamourous».

Ζυγός – Zoe Saldana

Η Zoe Saldana δεν φοβάται να κάνει μια μείξη χρωμάτων, υφασμάτων και στιλ. Όπως ακριβώς κι εσείς οι Ζυγοί αγαπάτε τους συνδυασμούς και το να έχετε επιλογές.

Σκορπιός – Ruby Rose

Έντονα και γεμάτα αυτοπεποίθηση κομμάτια κάνουν έναν Σκορπιό να είναι διπλά σίγουρος για τον εαυτό του. Χωρίς να το έχει ανάγκη, φυσικά. Όμως, το «dress to kill» είναι το μότο τους. Πάρε παράδειγμα από την Ruby.

Τοξότης – Beyoncé

Ό,τι και να φορέσεις, θα είσαι πραγματικά εντυπωσιακή. Όπως και η Queen B, η οποία έχει μερικά «safe» κομμάτια και μερικά «urban glam, τίποτα δεν σε σταματά από το να τολμήσεις και θα το κάνεις με απόλυτη επιτυχία, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Αιγόκερως – Jennifer Lawrence

Έχει στόχους στα επαγγελματικά της, όμως αυτό που σε τραβάει στο στιλ της είναι η αυτοπεποίθηση και το ότι είναι απλή και ταυτόχρονα elegant, επειδή στηρίζεται σε αρκετά ασφαλείς επιλογές.

Υδροχόος – Rihanna

Αυθεντική, δημιουργική και προοδευτική. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που θα λέγαμε εάν κάποιος μας ζητούσε να χαρακτηρίσουμε το στιλ της Rihanna. Είναι ένα μικρό είδωλο που κανείς δεν αμφισβητεί. Σαν σωστός Υδροχόος, θέλεις κι εσύ να ξεχωρίσεις, οπότε πάρε συμβουλές από την καλύτερη.

Ιχθύες – Emily Radzikowski

Το στιλ που σου ταιριάζει είναι το ρομαντικό που θα αναδύει και έντονη θηλυκότητα. Δεν θα μπορούσες με τίποτα να ακολουθήσεις το tomboy, το grungey ή το cartoonish γιατί απλά, δεν σε εκφράζει.

*Δες το στιλ τους στη photo gallery που ακολουθεί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved