Όταν δύο ζώδια της Γης ερωτεύονται...

...πώς θα είναι η σχέση μεταξύ τους;

Όταν δύο ζώδια της Γης ερωτεύονται...

Όταν δύο ζώδια της Γης ερωτευτούν και προχωρήσουν σε σχέση, όχι, δεν είναι όλα μέλι γάλα. Μη σου περάσει από το μυαλό ότι επειδή είναι και οι δυο ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, είναι σκεπτόμενοι και ρεαλιστές, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Σαφώς μπαίνουν σε μια κατάσταση, αφού πρώτα έχουν εξετάσει όλες τις παραμέτρους και έχουν διαπιστώσει ότι μπορούν να συνυπάρξουν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι από κει και πέρα όλα θα λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι.

Τόσο ο Ταύρος, όσο και η Παρθένος και ο Αιγόκερως διψάνε για συναίσθημα κι ας μην το "φωνάζουν", όπως το χώμα για νερό και αυτό είναι συχνά το μέγιστο θέμα μεταξύ της ένωσης των δύο από αυτούς. Λογικά όντα αμφότερα, με συγκεκριμένη αντίληψη και λίγο συντηρητική νοοτροπία, εύκολα λύνουν πρακτικά θέματα και αντιμετωπίζουν προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς, τα βρίσκουν μπαστούνια, καθώς δυσκολεύονται να εκφράσουν το τι νιώθουν και προτιμούν να το δείξουν με διάφορες πράξεις, αντί να το πουν.

Μεν στο σεξ βγάζουν όλο τον αισθησιασμό τους, αλλά πραγματικά ζορίζονται όταν πρέπει να συζητήσουν τι αισθάνονται. Εάν εργαστούν πάνω σε αυτό το κομμάτι της επικοινωνίας, τότε θα ισχυροποιήσουν και θα δώσουν διάρκεια και σταθερότητα στο δεσμό τους.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved