Σε αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να βασιστείς

Ακόμα κι αν έρθει ο κόσμος ανάποδα, αυτά θα είναι εκεί για σένα!

Σε αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να βασιστείς

Δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους αξιόπιστους, που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω τους και δε θα σε εγκαταλείψουν σε μια κρίσιμη στιγμή. Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που στα εύκολα και στα δύσκολα, στο κρύο ή τη λιακάδα, θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ας δούμε ποια είναι τα πιο αξιόπιστα ζώδια που μπορείς να βασιστείς πάνω τους.

  1. Ταύρος

Το λέει και το όνομά του... Είναι Ταύρος, άρα αντέχει, είναι σταθερός και σίγουρα μπορείς να υπολογίζεις σε αυτόν τον άνθρωπο. Θα σε ακούσει υπομονετικά χωρίς να βγάλει μιλιά, θα σου δώσει ώμο να κλάψεις, θα βάλει πλάτη στα δύσκολα και γενικώς για να φύγει από δίπλα σου θα πρέπει να τον διώξεις εσύ κακήν κακώς ή να μην φερθείς ανάλογα, όταν αυτός θα σε χρειαστεί.

  1. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως χαρακτηρίζεται κι από υπευθυνότητα και από αξιοπιστία. Θα είναι εκεί για σένα, θα συζητήσει μαζί σου, αφού σε ακούσει προσεκτικά και θα προσπαθήσει να σε κάνει να δεις αντικειμενικά την κατάσταση, παρουσιάζοντάς σου τα υπέρ και τα κατά. Αν φταις, θα στο πει στα ίσα. Αν του ζητήσεις βοήθεια, θα τσακιστεί να στην προσφέρει κι αν σου δώσει υπόσχεση, δεν έχει σημασία, αν παράλληλα καταστρέφεται ο κόσμος, αυτός θα την τηρήσει.

  1. Σκορπιός

Ο Σκορπιός χαρακτηρίζεται από τη φράση «always and forever». Πάντα και για πάντα, λοιπόν, αν έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του, θα είναι βράχος για σένα. Ακατάβλητος, ανθεκτικός, δε θα το σκεφτεί, αν μπει ο ίδιος σε κίνδυνο, προκειμένου να σε βοηθήσει. Επίσης, είναι υποκειμενικός, οπότε δεν έχει γι’ αυτόν καμία σημασία τι έχεις κάνει ή αν φταις. Αν είσαι εντάξει απέναντί του, δεν πρόκειται να μείνεις μόνος ποτέ.

  1. Παρθένος

Ανεξάρτητα από την «κακή» φήμη που έχει, επειδή κριτικάρει αυστηρά και κουνάει το δάχτυλο, η Παρθένος, επίσης, είναι από τα ζώδια που μπορείς να βασίζεσαι πάνω τους. Είναι στη φύση της να προσφέρει, να βοηθά, να συντρέχει. Δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ, αν χρειαστεί θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και μετά, βέβαια, αν φταις, μπορεί να την ακούσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved